A 100 legjobb nő a tévéből: Olivia Wilde (18+)

2016.10.30. 15:20

Olivia Wilde-ot a Doktor House óta imádjuk, valószínűleg nem vagyunk ezzel egyedül. Szerencsére a filmesek és a tévések egyaránt szeretik, a kórházas sorozat óta is láthattuk párszor a képernyőn, legutóbb a Bakelit-ben. 

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 62. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Olivia Wilde, őt leginkább a Doktor House Tizenhármasaként ismerheti a közönség.

Huncut mosolya valószínűleg nem csak minket ejtett rabulForrás: AFP/Carl Court

A kórházas sorozatban 2007-ben kapta meg a szerepet, a képernyőn azonban már jóval korábban feltűnt, 2003-ban a Skin című szériában láthattuk először. A következő évben A narancsvidék-ben is kapott munkát, tizenhárom epizódban játszotta Alex Kellyt.

A Doktor House előtt még A Donnelly klán-ban láthattuk hosszabban, de filmekben is meg-megjelent, benne volt például a Szüzet szüntess!-ben és az Alpha Dog-ban.

A Doktor House-banForrás: Fox

Nem meglepő módon a Tizenhármas eljátszása után is bőven kapott ajánlatokat, de évekig csak filmszerepeket vállalt, olyan alkotásokban, mint az Ivócimborák, a Hajsza a győzelemért vagy A nő

2015-ben tért vissza a tévézéshez, először a Portlandiá-ban, majd a Doll & Em-ben jelent meg, miközben a hangját is kölcsönözte a BoJack Horseman című rajzfilmsorozathoz.

Szerencsére szívesen foglalkoztatjákForrás: Angela Weiss / AFP

Idén aztán jött Martin Scorsesétől és Mick Jaggertől a Bakelit, amely óriásit bukott ugyan, de legalább Wilde-ot láthattuk benne meztelenül – legfeljebb azt sajnálhattuk, hogy a kor, vagyis a hetvenes évek divatja szerint nézett ki az ominózus jelenetben.

Forrás: HBO
Forrás: HBO

Olivia Jane Cockburnként született egyébként, művésznevét Oscar Wilde után választotta. Vegetáriánus – a PETA nevű állatvédő szervezet 2010-ben meg is választotta a legszexisebb vegetáriánus hírességnek –, és rendre kiáll különféle ügyek mellett, legutóbb egy Down-szindrómás lánnyal szerepelt egy társadalmi célú hirdetésben.

Már 19 évesen hozzáment egy olasz filmeshez, zenészhez, Tao Ruspolihoz, az esküvőre egy iskolabuszon került sor. 2011-ben elváltak, utána a színésznő kollégájával, Jason Sudeikisszel jött össze, vele már két gyerekük is van, viszont még nem házasodtak össze.

Jason SudeikisszelForrás: AFP/Justin Tallis

Végezetül mutatunk még róla pár képet, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy
Forrás: Youtube
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK