A jelenleg a Voice mentoraként funkcionáló színész-énekesnő, Miley Cyrus a napokban Ellen DeGeneres talkshow-jának a vendége volt, ahol egy olyan információt fedett fel, amelynek a vőlegénye, Liam Hemsworth biztos nem örülne, ha tudná.

Habár nemrégiben a sztár még nagyon titkolózó volt a színésszel való (újra felmelegített) kapcsolatát illetően, most már úgy tűnt, nagyon fesztelenül mesél – még egy titkot is elárult ezzel kapcsolatban.

Amikor ugyanis Cyrus eljegyzési gyűrűjére terelődött a szó, az énekesnő elárulta, hogy sajnos „egyáltalán nem az ő stílusa” ez az ékszer – ami egyébként egy lenyűgöző, 3,5 karátos gyémántgyűrű.

„Talán furcsán fog hangzani, de ez olyan, mint egy valódi ékszer, az én legtöbb csecsebecsém viszont gumimaciból vagy vattacukorból készült. De azért természetesen hordom, mert a szerelmemtől kaptam” – mondta Cyrus.

A színész-énekesnő és az ausztrál színész közös filmjük, Az utolsó dal című 2010-es Nicholas Sparks-adaptáció forgatásán ismerkedtek meg. Hamarosan el is jegyezték egymást, ám 2013-ban szakítottak. Idén januárban azonban elterjedt, hogy az egykori szerelmes- és jegyespár tagjai újra összejöttek, azóta pedig az eljegyzést is megújították.