Visszatérne a színészethez Angus T. Jones, aki egykor a Két pasi meg egy kicsi komplett stábját magára haragította.

Újra forgatna Angus T. Jones, aki az itthon is igen kedvelt Két pasi meg egy kicsiben Jake Harpert alakította, és gyakorlatilag a nézők szeme előtt nőtt fel. A srác az elmúlt években több vallási csoporttal is próbálkozott, most visszatérne a színészethez.

Ilyen volt

Korábban a gyártó Warner Bros. stúdióval szépen összerúgta a port az ifjú legény, ugyanis egy interjúban közölte, hogy a sorozata egy „szenny”, mi több, megkérte a tévézőket, hogy ne is nézzék. Akkoriban egy részért 300 ezer dollárt, heti 82 millió forintot kasszírozott a fiatal színész, aki mély hite miatt nehezen tűrte, hogy a poénok fele szexuális jellegű, a másik fele pedig pusztán bántó, cinikus, gunyoros.

Ilyen lett

Minden sorozatszínész szerződésében szerepel olyan pont, miszerint nem nyilatkozhat negatívan a produkcióról, amelyben részt vesz – ha pedig mégis megteszi, akkor kirúgható, vagy komoly pénzbüntetést kap. A csatorna és a stúdió persze nem nézte jó szemmel, hogy fiatal sztárjuk mocsoknak nevezze népszerű és nézett sorozatukat, miközben felveszi a hatalmas gázsit hetente.

Az utolsó pár évadban már csak ritkán bukkant fel a karaktere, de összesen így is jutott neki 226 rész, és annyi pénz, amiből vígan megélhet (Charlie Sheen, akire eleve a sztorit építették, a saját sorozatában 178 epizódban játszott, Jon Cryernek viszont 262 jutott).