Letartóztatták a magyar X-Faktor továbbjutóját, kizárhatják

Petics egy rebellis alkat
Vágólapra másolva!
Puskás Petinek nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, az öntörvényű versenyző ugyanis máris balhéba keveredett. Az RTL közlése szerint megvert egy embert, ezért letartóztatták. Ebben az a különös, hogy az ifiúr 160 centi magas lehet, és ötven kiló.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot juttatta tovább vasárnap este a 2016-os X-Faktor élő show-jába.

Tóth Gabi és csapata Forrás: RTL

Vasárnap este elsőként Puskás Petin volt a sor, hogy döntsön: a fiúk közül kiket juttat tovább a 2016-os X-Faktor élő show-jába. A döntésében öccse, Puskás Dani volt segítségére, aki egy-egy versenyző kapcsán elgondolkodtatta az X-Faktor mentorát. Végül úgy döntöttek, hogy a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij és Petics Kristóf jut tovább a mentorházból az élő show-ba.

Tóth Gabinak Lotfi Begi segített kiválasztani azt a három lányt, akik továbbjutottak az élő show-ba. Mivel a táborban több lány produkciója is csalódást okozott Tóth Gabinak, az X-Faktor női mentora nagyon izgult versenyzőiért.

Aggodalma azonban hamar elszállt,

hiszen a lányok közül mindenki a maximumot hozta ki magából a mentorházban. Tóth Gabi végül Lotfi Begi segítségével úgy döntött, hogy Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát viszi tovább magával.

Petics egy rebellis alkat Forrás: rtl

A mentorok tehát az alábbi produkciókat juttatták be a 2016-os X-Faktor élő show-jába:

Tóth Gabi és a lányok:
Jáger Kinga
Opitz Barbara
Vince Aliz Liza

Gáspár Laci és a 25 év felettiek:
Balogh Eszter
Fejes Szandra
Ónodi János

ByeAlex és a zenekarok:
Ham Ko Ham
Jaggers
Soulbreakers

Puskás Peti és a fiúk:
Dánielfy Gergő
Gorbunov Dmitrij
Petics Kristóf

Puskás Petinek azonban, úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, az öntörvényű versenyző ugyanis máris balhéba keveredett. A mentorházas felvételeket még nyáron rögzítették, azóta eltelt legalább két hónap: a fiatalurat letartóztatták az RTL szerint, mert megvert valakit. Mivel ötvenkilós, apró, alacsony srácról van szó, biztos jártas valamilyen küzdősportban.

Elképzelhető, hogy kizárják, de inkább lehordják, és marad – mert reklámnak, hírverésnek ez se rossz, és minden show-ba kell pár balhés, megosztó ember.