Letartóztatták a magyar X-Faktor továbbjutóját, kizárhatják

2016.10.30. 21:41

Puskás Petinek nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, az öntörvényű versenyző ugyanis máris balhéba keveredett. Az RTL közlése szerint megvert egy embert, ezért letartóztatták. Ebben az a különös, hogy az ifiúr 160 centi magas lehet, és ötven kiló.

Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot juttatta tovább vasárnap este a 2016-os X-Faktor élő show-jába.

Tóth Gabi és csapataForrás: RTL

Vasárnap este elsőként Puskás Petin volt a sor, hogy döntsön: a fiúk közül kiket juttat tovább a 2016-os X-Faktor élő show-jába. A döntésében öccse, Puskás Dani volt segítségére, aki egy-egy versenyző kapcsán elgondolkodtatta az X-Faktor mentorát. Végül úgy döntöttek, hogy a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij és Petics Kristóf jut tovább a mentorházból az élő show-ba.

Tóth Gabinak Lotfi Begi segített kiválasztani azt a három lányt, akik továbbjutottak az élő show-ba. Mivel a táborban több lány produkciója is csalódást okozott Tóth Gabinak, az X-Faktor női mentora nagyon izgult versenyzőiért. Aggodalma azonban hamar elszállt,  hiszen a lányok közül mindenki a maximumot hozta ki magából a mentorházban. Tóth Gabi végül Lotfi Begi segítségével úgy döntött, hogy Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát viszi tovább magával.

Petics egy rebellis alkatForrás: rtl

A mentorok tehát az alábbi produkciókat juttatták be a 2016-os X-Faktor élő show-jába:

Tóth Gabi és a lányok:
Jáger Kinga
Opitz Barbara
Vince Aliz Liza

Gáspár Laci és a 25 év felettiek:
Balogh Eszter
Fejes Szandra
Ónodi János

ByeAlex és a zenekarok:
Ham Ko Ham
Jaggers
Soulbreakers

Puskás Peti és a fiúk:
Dánielfy Gergő
Gorbunov Dmitrij
Petics Kristóf

Puskás Petinek azonban, úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, az öntörvényű versenyző ugyanis máris balhéba keveredett. A mentorházas felvételeket még nyáron rögzítették, azóta eltelt legalább két hónap: a fiatalurat letartóztatták az RTL szerint, mert megvert valakit. Mivel ötvenkilós, apró, alacsony srácról van szó, biztos jártas valamilyen küzdősportban.

Elképzelhető, hogy kizárják, de inkább lehordják, és marad – mert reklámnak, hírverésnek ez se rossz, és minden show-ba kell pár balhés, megosztó ember.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK