Majdnem három hétig tudta titkolni az X-faktoros balhét az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Október 12-én éjjel verekedett össze az egyik X-faktoros továbbjutó egy ismeretlen férfival, de a mentorházas adásokig, október 30-ig ez nem volt publikus.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktorban már nyáron felveszik a castingrészt, a tábort és a mentorház nevű szakaszokat, így az énekeseknek van 1-2 hónapjuk, hogy rendesen felkészüljenek az élő show-ra. Mint a november 2-i Fókuszban elhangzott, a balhé október 12-én éjjel történt, de ez nem derült ki a sajtó számra (akkor még a tábor előtt járt az adás, nem is lett volna igazán nagy hír).

A hír csak október 30-án, az adás után terjedt el, amikor a mentorházas szakaszból kiderült, hogy nyár végén (tehát legalább egy hónappal a balhé előtt) Petics Kristóf is bekerült a legjobb 12-be.

Forrás: RTL

A Fókusz szerint egy belvárosi hostelben történt az eset, de korábbi híradások arról szóltak, hogy az utcán verekedtek össze. Ami biztos, hogy jelenleg az V. kerületi rendőrkapitányság nyomoz az ügyben, a másik fél pedig egy bizonyos B. József.

A fiatal énekest a botrány után behívták az RTL székházába, ott mondták meg neki, hogy nem tudnak együtt dolgozni vele, pakolnia kell. A próbaterembe hívták össze a többieket, ott közölték a riválisokkal, hogy Petics nélkül megy tovább a produkció. Nem egyedi eset ez, a brit X-Faktorban egy énekes megütötte egy barátnőjét, ezért zárták ki, egy másik pedig drogozott, ezért nem folytatta.

Forrás: rtl

Megkérdeztük az RTL-t, jön-e valaki a kieső helyére, de nem mondták meg, ez csak a műsorból derül ki. „Az élő show-k menete megújul: az első három adásban ugyanis egyszerre két versenyzőtől kell majd elbúcsúzni. Az SMS-ek mellett az RTL24 nevű applikáción keresztül is szavazhatnak majd a nézők a kedvenceikre.

Az őt megelőző két versenyzőnek pedig párbajoznia kell majd, amely után a mentorok döntik el, ki maradhat tovább versenyben a minden eddiginél nagyobb főnyereményért” – közölte a csatorna. Így hetekkel hamarabb véget ér a show, mint a korábbi szériák, bár a nézettség 18–49-ben igen erős.

Szavazzon!

Szavazzon!

Mit gondol az esetről?