Rékasi Károlyon is segíthet a koncert

rékasi
Vágólapra másolva!
November 20-án koncerttel gyűjt adományokat a Republic, Rékasi Károlynak is szeretnének segíteni.
Vágólapra másolva!

Tavalyi balesete óta nem épült fel Rékasi Károly, a színész újabb műtétek előtt áll, úgy érzi, minden kezdődik az elejéről. "Sajnos megint elkerülhetetlenné vált a műtét, ki kell pucolni a fertőzött csontot és sebet. Újabb, a testem más részéből vett csontforgáccsal kell pótolni a hiányt, és megerősíteni a vasakat. Már elképzelni sem tudom, hogy hol találnak helyet az újabb fúráshoz, hogy rögzítsék a csontjaimat" - mondta a Storynak.

Rékasinak szeretne segíteni a Republic Forrás: baratok.hu

A zenekar kezdeményezésére jótékonysági gálaesttel várja közönségét november 20-án, vasárnap 19:30 órakor a József Attila Színház, ezzel is felhívva a figyelmet egymás segítésének, támogatásának fontosságára. Az esten a Republic együttes tagjai színművészek közreműködésével lépnek színpadra.

A Republic együttes tagjai az est bevételét a Fiumei úti Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet (Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központ) javára ajánlják fel.

A Hattyúdal című darab ­dalait adják elő majd hosszabb formában, részt vesz a koncerten többek között Fehér Anna, Nemcsák Károly, Kocsis Judit, Kálloy Molnár Péter és Rékasi párja, Pikali Gerda is.