Felismerhetetlen lett az Így jártam anyátokkal sztárja

Neil Patrick Harris
Vágólapra másolva!
Jövőre érkezik a Netflix újabb szériája, a Lemony Snicket – A balszerencse áradása című, Jim Carrey főszereplésével készült 2004-es gyerekfantasy sorozatverziója. A most nyilvánosságra hozott előzetesből kiderül, hogy a főszerepet játszó Neil Patrick Harris (akit elsősorban az Így jártam anyátokkal Barney-jaként ismerhetünk) teljesen átalakult a szerep kedvéért.
Vágólapra másolva!

A nyolc ötvenperces epizódból álló, A Series of Unfortunate Events címre hallgató szériát január 13-án, pénteken mutatják be.

Neil Patrick Harris Olaf grófja mellett a sorozat gyerekszerepeit Malina Weissman és Louis Hynes játsszák.

A széria – ahogy korábban a nagyjátékfilm is – Daniel Handler Lemony Snicket álnéven írt 13 részes regénysorozatán alapul, és arról szól, hogy a szülők halála után a három Baudelaire gyerek a gonosz Olaf gróf gyámsága alá kerül, aki el akarja lopni a vagyonukat.

Míg a korábban nyilvánosságra hozott, hosszabb előzetesből nem sok minden derült ki, addig a most bemutatott rövid teaserben mind az árvákat, mind a negatív főhőst megismerhetjük – így azt is megláthatjuk, hogy Neil Patrick Harris szinte teljesen átalakult a szerep kedvéért.