A 100 legjobb nő a tévéből: Shay Mitchell

2016.11.06. 13:36

Shay Mitchell kamaszkorától kezdve modellkedett, a világ számos városában megfordult különböző cégek arcaként, igazán ismertté azonban a Hazug csajok társaságá-val vált. Egzotikus szépségére valószínűleg nem csak mi figyeltünk itt fel, egyértelműen helye van a listán.

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 63. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Shay Mitchell, aki az indulástól kezdve, vagyis 2010 óta játssza a Hazug csajok társaságá-ban Emily Fieldst. A sorozat a jelenleg futó, hetedik évaddal már véget ér, nagyon reméljük azonban, hogy a színésznőt hamarosan újra láthatjuk a képernyőn. Ugye érthető, hogy miért?

Shay MitchellForrás: AFP/Giuseppe Cacace

Mitchell Kanadában született 1987-ben, édesanyja azonban Fülöp-szigeteki, a lány talán ennek köszönheti egzotikus szépségét. Már tizenévesen felfigyelt rá egy modellügynökség, kamaszkorában Bangkok, Hongkong és Barcelona kifutóin is megfordult, Kanadába visszaköltözve kezdett el komolyabban érdeklődni a színészet iránt. 

Korán kezdte a modellkedéstForrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Az első tévés szerepét 2009-ben kapta A Degrassi gimi-ben, de itt még csak egy epizódban jelent meg – ahogyan később a Kékpróbá-ban vagy a Glee-ben is. A kettő között azonban feltűnt az Aaron Stone-ban is, ahol már négy epizódban számítottak rá.

Még ugyanabban az évben, 2010-ben elindult a Hazug csajok társasága, vagyis Mitchellnek nem kellett sokat várnia arra, hogy beinduljon a színészi karrierje. Azóta a mozivászonra is betört, láthattuk az Anyák napjá-ban és a Dreamland-ben.

A Teen Choice Awards idei átadójánForrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Ő játszotta Sean Paul szerelmét az énekes egyik klipjében, a Procter & Gamble egyik természetes samponjának szóvivője volt, Bliss címmel könyvet is írt Michaela Blaneyvel közösen, miközben a YouTube-on saját életmódcsatornát visz.

Jó hír az érdeklődőknek, hogy a hollywoodi sztárok kavarásait nyomon követő Who's Dated Who szerint Mitchell jelenleg szingli, korábban Jacob Artist, Keegan Allen, illetve Ryan Silverstein volt a pasija. A művésznőről mutatunk még pár képet, ha eddig nem győztük volna meg.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Sonia Recchia
Forrás: AFP/Mark Ralston
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo
Forrás: AFP/Angela Weiss/Angela Weiss
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Laura Cavanaugh
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK