Nem tűnt fel neki, hogy a királyi csemetékkel játszik a gyereke

Ben Affleck
Ben Affleck egy októberi gálán
Vágólapra másolva!
Ben Affleck szenzációs sztorit mesélt el nemrégiben egy talkshow-ban. Még nyári londoni tartózkodása alatt történt, hogy egyedül neki nem esett le, mi olyan különleges a játszóházban, ahova a kisfiát vitte. 
Vágólapra másolva!

A színész a múlt héten a The Graham Norton Show vendége volt, ahol arról az időről kérdezték, amikor még a nyáron Londonban forgatta a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című szuperhősfilm folytatásaként készülő Justice League-et.

Ben Affleck egy októberi gálán Forrás: Michael Kovac / Getty Images North America / AFP

Amikor a sztárt meglátogatták a gyerekei, természetesen elvitte őket a windsori kastélyba, a londoni Towerbe és a Buckingham-palotába is – és sehol sem láttak senkit sem a királyi család tagjai közül.

„Amikor azonban jött egy esős nap, elvittem a legkisebbet egy ilyen fedett játszóházba. Elég kevesen voltak, és aztán valami különös vibrálást érzékeltem a többi felnőtt felől. Meg mind öltönyben voltak, és mindannyiuknál volt adóvevő is.

Aztán kiderült, hogy én vagyok az utolsó, aki megtudta, hogy György herceg és Charlotte hercegnő volt, aki a fiammal játszott. Most már elmondhatom róla, hogy Anglia királyi családjától kapta el a náthát!” – sztorizott Affleck.

Ben Afflecknek és válófélben lévő feleségének, Jennifer Garnernek egyébként három gyermekük van: egy lassan 11 éves kislány, Violet, hétéves húga, Seraphina és az említett náthás kisfiú, Sam, aki négyéves.