Sírva búcsúzott az egyik nagy esélyes A konyhafőnöktől

A Konyhafőnök legjobb női versenyzője, Móni
Vágólapra másolva!
Már csak négyen vannak versenyben A konyhafőnök címért és a tízmilliós fődíjért, a döntő második napján Móni esett ki.
Vágólapra másolva!

A döntő második napján két feladatot kellett teljesíteni a versenyzőknek, az elsőben egy kenyérpult várte őket, és az ott található alapanyagokból kellett főételt készíteniük. A második feladatban vendégséf érkezett hozzájuk, Lőrincz György carbonara spagettit készített, tojáshéjban tálalt szósszal és különleges molekuláris elemekkel, ezt kellett lemásolni. A főzést mindenki végignézhette, Móninak az idővel akadt baja, kapkodott, több elem is lemaradt a tálaláskor a tányérról.

Már a zsűri értékelése előtt is jöttek a könnyei, talán sejtette, hogy ezzel elbukta a döntőt. A versenynap végén Dáviddal ketten maradtak utolsóként, végül őt küldték haza.

A Konyhafőnök legjobb női versenyzője, Móni Forrás: RTL Klub

"Móni, először is gratulálok neked, te voltál a legjobb női versenyző ebben az évadban, öröm volt minden ételedet kóstolni" - kezdte a búcsúzást Sárközi Ákos. A séf szerint ügyesen és szépen készíti az ételeket, elégedett volt a teljesítményével.

Már csak férfi versenyzők vannak versenyben, Németh Ádám, Wirgha Márk, Reider László és Pallag Dávid küzd tovább a fődíjért.