Ellenfelet választott a Való Világban Tivy, a nagy nyelvújító

vv tivy
Vágólapra másolva!
Zavaros mondatokban fogalmazta meg a villabeli helyzetet a VV8-ban Tivy, aki nem vihette ki a legkönnyebben legyűrhető ellenfelet, így végül fiút választott Gina helyett.
Vágólapra másolva!

A jelentős önértékelési és önismereti problémákkal küzdő Tivy – aki bejelentette, hogy ő kinn valójában sztár – két napja elkotyogta, hogy Ginát vinné párbajra. A szabálykönyv szerint ezt tilos, a nézőket szerda este megszavaztatta a produkció, ennek eredménye az lett, hogy a fekete hajú lány védettséget kapott. Az angliai vendégmunkás ifjú eztán peckesen trappolt fel-alá a villában, mint egy sértett, bolond kakas, olyanokat kiabálva Gina felé, hogy „én közszereplő vagyok, te meg egy senki!"

VV Tivy közszereplő? Forrás: RTL II

A riportszobában arról elmélkedett, hogy nagyon szabad szellemű, ezért megviselte egy-két lakótárs kiesése (összefüggés semmi). Soma nagy haverja, sokat utazott korábban, így nehezen bírja a bezártságot – ilyeneken morfondírozott, majd egy monológgal fenyegette meg a nézőket. „Dávid egy etalon karakter a villában, nagy ellenfelem lenne. A Krisztián meg oszloposan olyan nagy riválosom, mint én" – makogta, de ennek se volt se füle, se farka.

Forrás: RTL II

Monológja már picivel összeszedettebb volt, de a „hölgyek által felvett viselkedési normáknál" kicsit megakadt. „Nem tartom magam igazságosztónak, de sok nőt megbántottam. Az én jelöltem Krisztián" – bökte ki végül Istenes Bence sürgetése után. A kihívott eddig mindig reagálhatott egy percben, ez most elmaradt, de talán nem is baj.