Egyelőre nem adják le egy krimisorozat Trump ihlette részét

Donald Trump Roast hashtag Twitter
Vágólapra másolva!
A Különleges ügyosztály alkotói az egyik epizód központi alakját Donald Trumpról mintázták, de hiába ez következne, csak jövőre láthatjuk.
Vágólapra másolva!

Az Esküdt ellenségek egyik spin-offjának, a Különleges ügyosztály-nak alkotói egyelőre jegelték azt a részt, amelynek központi karakterét Donald Trump ihlette.

Az Unstoppable című epizód egy gazdag, arrogáns üzletemberről szól, aki elindul az elnöki székért, egy nő azonban nemi erőszakkal vádolja, ami miatt újra kell gondolnia a terveit.

Donald Trump a Comedy Central Roast című műsorában Comedy Central

A Különleges ügyosztály rendes menete már egyébként korábban, még az elnökválasztás előtt felborult, miután az NBC feleslegesnek tartotta, hogy az amerikai baseball-liga döntője ellen új epizódokat küldjön, így a Különleges ügyosztály mellett a Bűnös Chicagó-ból és a Rejtjelek-ből is ismétlést adott november 3-án.

Az viszont már talán az elnökválasztás eredményének köszönhető, hogy a november 9-i rendes adások után november 16-ra egy kétórás Bűnös Chicagó-t tol be az NBC, elvéve ezzel a Különleges ügyosztály helyét.

Különkiadások és a sorozatok szokásos téli szünete miatt a Deadline szerint leghamarabb januárban kerülhet képernyőre az ominózus epizód, bár az sem egy nyerő időpont a bemutatására, hiszen Trumpot éppen akkor iktatják be elnökként.