Levetkőzött a Disney egykori tinisztárja

Vágólapra másolva!
Az Indul a risza! egykori sztárja, Bella Thorne a Playboynak mutatta meg magát – remek képek születtek annak ellenére is, hogy a legendás lapban már nincs helye a teljes meztelenségnek.
Vágólapra másolva!

A Playboyból tavaly tűntek el a meztelen nők, az újság honlapjára azonban így is érdemes időnként rápillantani, rengeteg szép, ízléses fotót készítenek ma is.

A novemberi lapszámban Bella Thorne mutatta meg magát, az újság netes változatán tíz képet nézhetünk meg róla, ezekért ide kattintson!

Bella Thorne egy idei rendezvényen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A leírás szerint a képek a "no filter" kategóriába tartoznak, vagyis elvileg semmilyen utómunkát nem végeztek rajtuk – egyszerűen szép a színésznő sminkje, és jó a megvilágítás.

Thorne 2006-tól, vagyis kilencéves kora óta folyamatosan jelen van a képernyőn, hosszabban szerepelt az Édes, drága titkaink-ban és a Hármastársak-ban is, tizenhárom évesen pedig megkapta az Indul a risza! című Disney-sorozat egyik főszerepét.

Azóta feltűnt többek között a Sikoly tévés változatában is, jővőre pedig a Famous in Love című sorozatban láthatjuk majd.