Miley Cyrus eléggé kiakadt Trump győzelme miatt

Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
Hatalmas csalódást jelentett a színész-énekesnőnek, hogy nem támogatottja, Hillary Clinton, hanem Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. Elkeseredettségének sírva, megható szavakkal adott hangot, és az erről készült felvételt a Twitterre is kitette.
Vágólapra másolva!

Sok más amerikaihoz hasonlóan Cyrust is sokkolta a választások végkimenetele. Mint az köztudott, a sztár először Bernie Sanderst, majd Hillary Clintont támogatta, így eléggé kiakadt azon, hogy Donald Trump lett az elnök. A vereséget ugyanakkor sírva, mégis elegánsan vette tudomásul.

I voted today for @hillaryclinton I am so proud of all of you who did the same! #imwithher

Miley Cyrus (@mileycyrus) által közzétett fénykép,

„Én magam nagyon zajosan támogattam mindenkit Donald Trumpon kívül: teljes mellszélességgel kiálltam Bernie, teljes mellszélességgel kiálltam Hillary mellett, és még mindig úgy gondolom, hogy

és emiatt vagyok ennyire szomorú.

Azt kívánom, bár lenne lehetősége, mert olyan régóta küzd, és hiszek neki, amikor azt mondja, hogy szereti ezt az országot. Ezt csinálta mindig is: arra tette fel az életét, hogy a dolgok jobban menjenek" – mondja a videón Cyrus könnyeivel küszködve.

„De remélhetőleg alkalmazkodunk, és el tudunk fogadni mindenkit olyannak, amilyen, ezért,

Fáj ezt mondanom, de még az Amerikai Egyesült Államok elnökeként is elfogadlak. És ez így van rendjén, mert reménykedő hippi szeretnék lenni" – tette hozzá a sztár.

A színész-énekesnő ezután megköszönte Barack Obamának mindazt, amit az elmúlt nyolc évben tett, majd arra ösztönözte követőit, hogy a béke nevében cselekedjenek ezekben a kaotikus időkben.

én is ezt fogom tenni. Ha ki akarjátok nyitni az elméteket és a szíveteket, szívesen mutatom az utat. Köszönöm, Hillary, hogy lelkesítettél mindannyiunkat!" – zárta beszédét sírva Miley Cyrus.