Egy bigámista hálójában a szép színésznő

Heather Graham
Heather Graham idén szeptemberben
Vágólapra másolva!
Egy Bliss nevű sitcomban láthatjuk hamarosan Heather Grahamet, aki Stephen Mangan bigámistája oldalán játssza a férfi hálójába került, átvert nőt.
Vágólapra másolva!

A vígjátéksorozatot a brit fizetős tévé, a Sky rendelte meg, és a színészként is ismert David Cross fogja írni és rendezni. Az alkotó már bizonyított a televíziózás világában, hiszen a The Ben Stiller Show forgatókönyvírójaként Emmy-díjat nyert.

David Cross 2014-ben a Sundance-en Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

A hatrészes széria egy Andrew nevű férfi komplikált kettős életét követi, aki két, egymás létezéséről mit sem sejtő család (feleség és gyerekek egyaránt) között ingázik. Mivel útirajzíróként dolgozik, az ideje megosztásával járó zsonglőrködés nem esik nehezére.

Heather Graham idén szeptemberben Forrás: Daziram / Geisler-Fotopress / DPA

A Sikersorozatból ismert angol színész, Stephen Mangan által megformált figura Kim nevű felesége (őt játssza Heather Graham) és közös tinédzserlányuk, illetve Bristolban élő másik neje, Denise és kamaszfiuk között osztja meg idejét, energiáját és szeretetét.

A Bliss brit-amerikai koprodukcióban készül, és Manganen kívül is szerepelnek benne angol sztárok: például a Denise-t alakító Jo Hartley, akit korábban az Eddie, a sasban, az Ez itt Angliában, az Ill Manors – Rázós környékben és Az ifjú Viktória királynőben láthattunk.