Csapat is, énekes is kiesett az X-Faktorban

X-Faktor
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor november 12-i adásában ismét két produkciótól kellett búcsúznunk, a Soulbreakers és Dánielfy Gergő számára ért véget a verseny.
Vágólapra másolva!

Véget ért az X-Faktor november 12-i adása, Istenes Bence elmondta, hogy csupán négy szavazaton múlt, hogy ki esett ki. Fejes Szandra, Opitz Barbi, Gorbunov Dmitrij, Jáger Kinga, Mata Ricsi, Ónodi János és a Ham ko Ham gond nélkül továbbjutott.

Az X-Faktor csapatának egy része Forrás: RTL Klub

A legkevesebb nézői szavazatot a Soulbreakers kapta, számukra párbaj nélkül ért véget a verseny. Vince Aliz Liza és Dánielfy Gergő párbajozott, előbbi a The Sound of Silence-t adta elő, utóbbi Michael Jacksontól hozta a Give In To Me-t.

A srác mellett mentora, Puskás Peti korteskedett, szerinte mindenképpen előadóművész lesz Gergőből. A lányt Tóth Gabi támogatta, sajnálta nagyon a kialakult helyzetet, de remélte, hogy akárhogyan is alakul, mindenképp sikerült megadniuk a kezdő lökést az énekeseknek.

A párbajt a mentorok döntése alapján Liza nyerte, Puskás Peti volt az egyetlen, aki Gergőt vitte volna tovább, Tóth Gabi elérzékenyülve méltatta Lizát, Gáspár Laci és ByeAlex is őt támogatta.