Újra sorozatban a Deadpool sztárja

Morena Baccarin
Baccarin egy idén nyári rendezvényen
Vágólapra másolva!
Egy jogi dráma van alakulóban az NBC-nél Morena Baccarin főszereplésével. A Homeland, a Flash – A Villám és a Gotham című sorozatok mellett a Deadpool című akciófilmből is ismert színésznő executive producere is lesz a szériának.
Vágólapra másolva!

A drámasorozat egy egykori rendőrtiszt kalandjait követi, akiből befolyásos ügyvéd lett, és miközben sikeresen navigál New York politikai élete, büntetés-végrehajtása és igazságszolgáltatási rendszere között, még elég komplikált magánélettel is dicsekedhet.

A főhősnőt érdekes módon ugyanúgy Morenának hívják, mint a színésznőt, sztoriját pedig a Gyilkos számok és a Zsaruvér írójaként ismert Ken Sanzel veti papírra.

Baccarin egy idén nyári rendezvényen Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

Amennyiben a projekt zöld utat kap az NBC-nél, Baccarin a Foxon jelenleg is futó Gotham című sorozat állandó szereplői közül visszalép visszatérő figurává, hogy az új munkára tudjon koncentrálni.

A színésznőt a már említett szériákon kívül olyan egyéb tévés produkciókban is láthattuk, mint A mentalista, A férjem védelmében, a V, mint veszélyes, a Csillagkapu, A narancsvidék vagy a Firefly – A szentjánosbogár.