Tom Cruise volt felesége, egyben tízéves kislányának édesanyja, Katie Holmes, egykori sorozatsztár ritkán oszt meg intim fotókat Instagram-oldalán a magánéletéről, ám most bepillantást nyerhetünk kislánya mindennapjaiba.

Tom Cruise és Katie Holmes Suri nevű gyermeke 2006. április 18-án született. Édesanyja csak ezután, az év novemberében ment hozzá Cruise-hoz, majd 2012 augusztusában vált el tőle. Döntése hátterében elsősorban a színész szcientológiai egyházhoz való erős kötődése állt.

A Dawson és a haverok-ból ismert Holmesra azóta – bár rendszeresen vállal szerepeket filmekben és sorozatokban egyaránt – nem vetül akkora reflektorfény, mint volt férjére, a kis Suri azonban továbbra is nagyon érdekli az embereket.

Így mindig szenzációszámba megy, ha láthatunk róla egy-egy lopott képet. A színésznő legutóbb szeptemberben osztott meg Instagram-oldalán egy gyönyörű anya-lánya pillanatot megragadó fotót.

Most pedig Holmes azt mutatja meg, milyen ügyesen elboldogul a konyhában már most a kis Suri (a képen balra), aki egy barátnőjével éppen nagy sütisütés közepén van: a két kislány ragacsos kézzel, mosolyogva pózol a fényképen, amely mellé a sztár még egy univerzális üzenetet is írt, amely így szól: Ezekből az erős kislányokból erős nők lesznek. Küzdjünk érte, hogy jobbá tegyük ezt a világot a gyermekeink számára!”