A 100 legjobb nő a tévéből: Fésűs Nelly

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
44 éves, nemrég szült, remekül tartja magát a díva, akit a tévézők számos show-ban, sorozatban láthattak. Egykor még Berényi Miki fejét is elcsavarta a Barátok köztben (majd megpróbálta megölni), mostanában pedig a TV2-n tűnik fel különféle realitykben. Hogyan is maradhatna ki a százas listánkról?
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 64. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Heti kedvencünk 1971-ben született Debrecenben. Ének-zene tagozatos általános iskola után dráma tagozatosként az Ady Gimnáziumba járt, érettségi után leszerződött a debreceni Csokonai Színházhoz, ahol 3 évet töltött. Tizenhat évesen beugrással, a Padlás című musicalben kezdte a pályát.

Détár Enikő és Fésűs Nelly Forrás: Life.hu Zsigmond László

A GNM Színitanoda elvégzése után, 1996-ban szerződött a Budapesti Operettszínházhoz, amelynek 2002-ig volt társulati tagja. Vendégként a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Fiatalok Színházában és a Békéscsabai Jókai Színházban játszott.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Több televíziós sorozatban és szórakoztató show-ban szerepelt már korábban is: az Éretlenek, a Szomszédok, a Barátok közt, a Rettegés foka, a Világ 7 csodája, a Marslakók nézői is láthatták, egykor az RTL-es szappanoperában Berényi Miklós szeretőjét alakította, akit börtönbe zártak. Sőt a rivális Jóban Rosszban szappanoperában is volt szerepe.

Forrás: RTL Klub

A budapesti Moulin Rouge dívája volt. Több külföldi operett- és musicalturnén is részt vett, járt nyugat-európai vendégszerepléseken, valamint az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban.

Forrás: Duna TV

A színésznő-énekesnő az elmúlt években egyre több realityszereplést vállalt kedvelői nagy örömére, volt Hal a tortán-ban, fürdőruhában mutatkozott az Ezek megőrültek!-ben, láttuk az Édes életben heteken át, énekelt a Nagy Duettben. Szerepelt a Hyppolit, a lakájban, a Szent Péter esernyőjében a Karinthy színházban, a Dzsungel könyvében, a Dívákkal pedig számos fellépése volt.

Férje Vajtó Lajos, két gyermek édesanyja: Csenge 2003-ban, Elza 2014-ben született.

Forrás: TV2
Párjával Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: Fb
Forrás: Fb