A Másnaposok sztárja a bíróságon flörtölget

2016.11.22. 10:14

Justin Bartha is szerepet kapott A férjem védelmében készülő testvérsorozatában, a jövő februárban érkező The Good Fightban.

Bartha egy Colin nevű férfit fog játszani, az ügyészi hivatal feltörekvő csillagát, egyúttal Chicago legjobb partiját. Colin és a sorozat egyik főhősnője, a Cush Jumbo által játszott ügyvédnő, Lucca között szinte pattognak a szikrák, amikor szembekerülnek egymással a bíróságon.

Justin Bartha idén januárban a Sundance FilmfesztiválonForrás: Valerie Macon / AFP

„Amikor egy romantikus hősre gondolsz, valaki olyat keresel, aki el tudja játszani a komédiát és az erotikát is, de ami a legfontosabb, az az intelligencia. És épp ez az, amit úgy szeretünk Justinban: ő mindhármat meg tudja ragadni: a komédiát, a szexualitást, de meggyőzően sugározza azt is, hogy intellektuálisan is kemény ellenfele Cush Jumbónak. Nem is lehetnénk boldogabbak" – nyilatkozták az ötletgazdák, Robert és Michelle King.

Habár Justin Barthát elsősorban az olyan filmekből ismerhetjük, mint A nemzet aranya vagy a Másnaposok, a televízió világa sem idegen tőle, hiszen több sorozatban is szerepelt (Törekvő tanerők, Egy rém fura család, Cooper Barrett's Guide to Surviving Life). A The Good Fightban Cush Jumbón kívül többek közt Christine Baranski, Rose Leslie és Delroy Lindo lesznek a partnerei.

Christine Baranski, Chris Noth és Cush Jumbo A férjem védelmében című sorozatbanForrás: CBS

Mint arról már írtunk, a The Good Fight sztorija szerint a fiatal ügyvéd, Maia (Rose Leslie) reputációját hazavágja egy pénzügyi csalás, aminek egyúttal mentora, Diane (Baranski) megtakarításai is áldozatul esnek, a két nő így távozni kényszerül a Lockhart & Lee ügyvédi irodából, és csatlakoznak Lucca Quinnhez Chicago egyik legnevesebb irodájában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK