A képet Drew Barrymore lőtte, és rajta kívül Gwyneth Paltrow, Nicole Richie és Cameron Diaz is rajta van. De vajon mi lehetett az apropó?

Őrizd azokat, akiket szeretsz, és mássz meg velük együtt egy hegyet. A nők, akik fontosak az életemben, mind igazi cselekvők. Ez az élet minden területére vonatkozik, legyen szó munkáról vagy fizikai teljesítményről” – írta Barrymore a kép mellé, amelyen az összes szereplő túraöltözetben látható, és ha nagyon guvasztjuk a szemünket, valóban felfedezhetünk mögöttük egy hegyet a háttérben.

„Követem a barátaimat. És amikor a leginkább szükségem van rájuk, még erősebben kapaszkodom beléjük. De amikor nekik van szükségük rám, akkor tudom igazán, hogy valamit jól csináltam. Hogy kiérdemeltem a bizalmukat. Szeresd a barátaidat. Ossz meg kedvességet. Őrizd meg a pillanatokat, és mindenekelőtt kovácsolj minél több tervet!!!” – tette hozzá még a képaláírásban a színésznő.

A fotón szereplő nők közül egyébként a sztár Cameron Diazzal már évtizedek óta szoros barátságot ápol, Diaz pedig mind Paltrow-val, mind Nicole Richie-vel nagyon jóban van – az utóbbi nem mellesleg a sógornője is.

Barrymore amúgy nagyon bölcselkedő hangulatban van mostanában. A sztárbarátnős-hegymászós fotó után nem sokkal megosztott egy olyat is, amelyen egy jégpályán látható, két kislányával, Frankie-vel és Olive-val. Ide pedig azt írta, hogy az elmúlt napokban azokra gondolt, akik igazán fontosak a számára, és hogy ezektől az emberektől érzi önazonosnak magát.