Filmbe illő romantikus történetek világsztárok életéből

Joe Manganiello, Sofía Vergara
Vágólapra másolva!
A régi mondás itt is igaz: az élet írja a legjobb forgatókönyvet. Íme hét igaz történet sztárokkal a főszerepben, amely romantikusabb, mint bármi, amiben valaha is szerepeltek.
Vágólapra másolva!

Kanye West és Kim Kardashian

A rapper és a realitysztár éveken keresztül csak barátok voltak. Közeli kapcsolatban álltak, de valahogy mindig úgy alakult, hogy éppen másokkal randiztak. West azonban mindig is úgy gondolt Kardashianre, mint az igazira, ezért amikor egyszer azt hozta a sors, hogy végre mindketten szinglik voltak, megtette a döntő lépést.

Forrás: Alain Jocard / AFP

A rapper nem kevesebb, mint kilenc éven át vágyakozott az örmény származású szépségre.

– vallotta be West, aki azt is elárulta, hogy egyszer még arra a karácsonyi képeslapra is oda akarta rajzolni magát vágyai tárgya mellé, ami a Kardashian klánról készül minden évben (az alábbi linken az első vázlatot láthatjuk).

Mire a szerelmesek végre egymáséi lettek, addigra Kardashian túl volt két házasságon (a második, Kris Humphries kosarassal kötött olyan sikertelen volt, hogy mindössze 72 napig tartott – erről itt írtunk korábban), de 2014-ben végül Westnek is kimondta az igent. North nevű kislányuk egy évvel korábban, Saint nevű kisfiuk 2015 decemberében született.

Sofía Vergara és Joe Manganiello

A Modern család bombázója először hallani sem akart a Magic Mike-ból és a True Blood – Inni és élni hagyniból ismert szépfiúról, mikor sorozatbeli kollégája, Jesse Tyler Ferguson bemutatta neki. Több problémája is volt vele: egyrészt túl jóképűnek találta (és valamiért nála ez nem volt jó ajánlólevél), másrészt nem tartotta szerencsésnek, hogy a férfi négy évvel fiatalabb nála.

Vergara még azt is megtiltotta ismerőseinek, hogy megadják a telefonszámát Manganiellónak, amikor az randira akarta hívni, miután – a színész nagy örömére – szakított a vőlegényével. De a férfi nagyon elszánt volt, hiszen álmai asszonyáról volt szó, így végül csak összejött a mindent eldöntő találkozó.

Forrás: Alli Harvey / Getty Images North America / AFP

A randevún pedig annyira működött a két ember között a kémia, hogy onnantól kezdve ment minden a maga útján. 2014 karácsonyán Manganiello megkérte szerelme kezét (méghozzá annak anyanyelvén, spanyolul), 2015 novemberében pedig egy igazi nagyszabású dél-amerikai lagzi keretében hivatalosan is kimondták az igent.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A bájos színésznő 1998-ban, az Azok a 70-es évek show forgatásán ismerkedett meg a színésszel. Úgy alakult, hogy a nosztalgikus sorozatban szerelmespárt játszottak, így a 15 éves Kunis Kutchertől kapta élete első csókját, méghozzá a kamerák előtt. A színésznőnek ráadásul titokban nagyon tetszett a partnere, aki azonban erről mit sem sejtett.

Forrás: Harry How / Getty Images North America / AFP

A dologból nem is lett több barátságnál, a színész pedig 2005-ben feleségül vette a nála tizenhat évvel idősebb Demi Moore-t. 2012-ben azonban, közvetlenül azután, hogy Kutcher és Moore szakítottak, az egykori csókpartnerek mégis egymásra találtak. 2015-ben házasodtak össze, jelenleg második gyermeküket várják.

Matt Damon és Luciana Barroso

A Bourne-filmek sztárjának és feleségének a története az élő példa arra, hogy igenis létezik szerelem az első látásra. Sztorijuk ráadásul tényleg olyan, amilyet eddig csak a filmekben láthattunk. Történt ugyanis, hogy Matt Damon, mikor 2003-ban Miamiban a Túl közeli rokont forgatta, besétált egy bárba, ahol megpillantotta álmai asszonyát, egy teljesen átlagos, hétköznapi lányt – méghozzá a bárpult mögött.

mesélte a varázslatos pillanatról a színész Ellen DeGeneres talkshow-jában. „A feleségemmel megütöttem a főnyereményt. Ő a lelki társam. Nem tudom elviselni, ha távol kell lennem tőle" – tette hozzá a sztár, aki ennek jegyében meg is fogadta, hogy mindig betartja a kéthetes szabályt, azaz soha nem hagyja magára a családot két hétnél hosszabb időre.

Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Damon és a helyes pultoslány ugyanis 2005-ben összeházasodtak, és három közös gyermekükön kívül együtt nevelik Barroso korábbi kapcsolatából született lányát is. És a szerelem még mindig annyira tombol a házaspár tagjai között, hogy 2013-ban St. Lucia szigetén megújították házassági fogadalmukat.

Josh Duhamel és Fergie

A Kunis–Kutcher pároshoz hasonlóan Josh Duhamel és Fergie is egy forgatáson ismerkedtek össze: 2004-ben, a színész Las Vegas című sorozatának készültekor. És habár addig személyesen még sosem találkoztak, Duhamel mindig is álmodozott az énekesnőről, sőt – ahogy azt egy riporternek el is mesélte – konkrétan álmodott is róla, így elmondhatjuk, hogy szó szerint Fergie volt a színész álmai asszonya.

Forrás: Jean Baptiste Lacroix / AFP

A szóban forgó álom viszont meglehetősen pikáns volt, az énekesnő azonban, amikor rájött, mégsem kapott frászt ettől a ténytől, hanem kifejezetten hízelgőnek találta. Olyannyira, hogy 2009-ben hozzáment Duhamelhez, 2013-ban pedig megszületett kisfiuk, Axl.

David és Victoria Beckham

Josh Duhamelhez hasonlóan a sztárfocista is már sokkal az előtt ábrándozott későbbi szerelméről, hogy megismerkedtek volna. Ő azonban a konkrét pillanatot is meg tudja nevezni, amikor a villám belécsapott: akkor történt, amikor megnézte a Say You'll Be There című Spice Girls-videoklipet.

„Ez aztán a nekem való lány! Meg fogom szerezni. Számomra ő a tökéletesség mintaképe. És biztos vagyok benne, hogy ha ő is akar engem, akkor örökre együtt leszünk" – gondolta akkor Beckham. És mikor 1997-ben egy jótékonysági focimeccsen végre személyesen is találkoztak, a focistának szerencséje volt, és kedvező fogadtatásra talált „Posh Spice"-nál.

Forrás: Jack Taylor / AFP

A pár 1999-ben házaspárként folytatta, és összesen négy gyermekük született. Az egykori Spice Girl pedig még akkor is kiállt férje mellett, amikor 2004-ben elterjedt a pletyka, hogy a férfi megcsalta az asszisztensével. Miután pedig Angliából az Egyesült Államokba költöztek, Beckhamék Hollywoodot is beragyogták, és kapcsolatuk már közel húsz éve kikezdhetetlennek tűnik.

Carey Mulligan és Marcus Mumford

Damonékéhoz hasonlóan az angol színésznő és férje sztorija is olyan, amilyet csak filmekben látni. Az Egy lányról sztárja és a Mumford & Sons nevű együttes énekese levelezőpartnerek voltak még gyerekkorukban, aztán később elvesztették a kapcsolatot egymással. Miután azonban mindketten felnőttek és híresek lettek, egy eseményen bemutatták őket egymásnak, és ennek örömére rögvest egymásba is szerettek.

Forrás: Christopher Polk / Getty Images North America / AFP

2012-ben kötöttek házasságot egy szűk körű, privát ceremónián, és kapcsolatukat azóta is nagyon diszkréten kezelik (annyira, hogy alig van róluk nyilvánosan elérhető közös fotó).

(a nyilvánosságtól – a szerk.), így mindenképpen ezen vagyok" – mondta erről Mulligan. Azt viszont szerencsére lehet tudni, hogy 2015 szeptemberében megszületett kislányuk, Evelyn.