Depressziójáról beszélt Dwayne Johnson

2016.11.23. 12:10

A pankrátorból lett színész az egyik legkeményebb és legsikeresebb sztár Hollywoodban, de sosem félt kimutatni sebezhető oldalát. Most egy rajongója tweetjére válaszolva ismét depressziójáról mesélt.

Johnsonnak a Twitteren a 19 éves Austin Bitikofer üzent, aki elárulta: az a tény segített küzdeni a saját depressziója ellen, hogy egykor még maga a Szikla is, aki azóta a legnagyobb sztárok egyike lett, ebben a betegségben szenvedett.

A sztár pedig nem volt rest, és tovább biztatta a fiút. „Többször is megküzdöttem a bestiával. Mi, férfiak túl büszkék vagyunk ahhoz, hogy segítséget kérjünk. De emeld fel a hangod, keress segítséget, és sosem maradsz magadra. Egyszer még találkozunk a csúcson” – ígérte.

Dwayne Johnson sosem félt depressziójáról beszélni. Korábban minderről egy érzelmes videóban vallott Oprah Winfrey Oprah's Master Class sorozatában. A depresszió kapcsán az a legfontosabb, hogy nem vagy egyedül. Nem te vagy az első, aki átesik ezen, és nem is te vagy az utolsó. Bárcsak lett volna akkor mellettem valaki, aki azt mondja nekem, hogy minden rendben lesz. Úgy érzed, mintha egyedül lennél. Csak te. A saját kis buborékodban. De fontos, hogy megőrizd a hited: a hitet abban, hogy ha túljutsz a fájdalmon, akkor valami jó vár rád” – mondta akkor a színész.

Johnson huszonhárom évesen esett át egy depressziós időszakon. Akkor még profi sportolóként tevékenykedett, és kitették a focicsapatból, ahol játszott. Egy kis lakásban élt, együtt a szüleivel, és ettől a padlóra került.

Depresszióját azonban a későbbi sztár arra használta, hogy felépítse a karrierjét: nem tért vissza az amerikai foci világába, helyette belevágott a pankrátori pályába, ami később a sztárság felé repítette.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK