A fekete péntek a South Parkot is megfertőzte

South Park
Vágólapra másolva!
 Egy egész trilógiában nézhetjük meg, milyen őrült kalandokba keverednek hőseink, miért ölt Randy biztonságiőr-egyenruhát és hogyan kampányol Cartman a játékkonzolokért.
Vágólapra másolva!

A közkedvelt rajzfilmsorozat 17. évadának 7., 8. és 9. epizódjában – amit a Comedy Central vetít november 25-én, 22.30-tól – a coloradói kisváros mókamesterei is előkotorják a pénztárcájukat, hogy az egy esztendőn át összespórolt pénzükkel megpakolt bukszával meginduljanak az üzletek felé.

Forrás: Comedy Central

Randy Marsh egyenesen a plázák védelmezői, a biztonsági őrök közé áll munkatársnak, hogy ily módon a sor elejére kerülve még közelebb juthasson a hőn áhított akciós termékekhez. Cartman eközben arra buzdítja híveit, hogy vegyenek részt az akciók ünnepén, mondván: így könnyen beszerezhetik az újgenerációs játékkonzolokat.

Végül a két táborra szakadt iskolások között megkezdődik a hajsza a hőn áhított PlayStation 4 és Xbox játékokért. A küzdelem pedig még éket is ver a negyedikesek közé: Stan a Playstation-tábor harcosaként szembekerül az Eric vezette Xbox-hívekkel.

Forrás: Comedy Central

A városban eluralkodó káosz közepette még a Trónok harca világába is sikerül átcsöppennünk: a véres sorozat főcímdalától kezdve Kenny Lady McCormick jelmezbe bújásáig mindenből kapunk egy keveset. Még George R.R. Martin is feltűnik az animációs sorozatban, aki a Fekete Nap ünnepélyes díszvendégévé válik.