Most öt perc alatt felzárkózhat a Trónok harcából

Trónok harca
Vágólapra másolva!
2017. június 25-én hetedik évadával folytatódik a népszerű fantasysorozat. Ha valaki eddig nem követte, de szívesen becsatlakozna, nagyjából már most elkezdhetné nézni szép sorjában az elejétől az epizódokat. Egy videó segítségével azonban könnyebb utat is választhatunk.
Vágólapra másolva!

A kifejezetten a Trónok harcára specializálódott Alt Shift X nevű YouTube-felhasználói csoport a napokban hozta nyilvánosságra azt a videót, ami megmenthet mindenkit, aki eddig lemaradt volna a népszerű fantasyszériáról.

Az ötperces összeállításban a sorozatból származó képsorokat vágtak időrendben egymás után, a hatékonyság kedvéért osztott képmezőben, miközben egy narrátor meséli, pontosabban a rengeteg történés miatt inkább darálja a cselekményt.

A jobb megértés érdekében a videóhoz bekapcsolhatunk angol feliratot, a karakterek neve pedig folyamatosan fel van tüntetve.

Hihetetlen, de az ügyes zanzásítónak tényleg sikerül öt perc alatt átvennie az első hat évad minden fontosabb történését (SPOILER!) Ned Stark lefejezésétől kezdve a Vörös Nászon át a Fattyak Csatájáig. Sőt még arra is sikerült gondot fordítani, hogy az elhadart sorok időnként rímeljenek.