Most öt perc alatt felzárkózhat a Trónok harcából

2016.11.26. 09:24

2017. június 25-én hetedik évadával folytatódik a népszerű fantasysorozat. Ha valaki eddig nem követte, de szívesen becsatlakozna, nagyjából már most elkezdhetné nézni szép sorjában az elejétől az epizódokat. Egy videó segítségével azonban könnyebb utat is választhatunk.

A kifejezetten a Trónok harcára specializálódott Alt Shift X nevű YouTube-felhasználói csoport a napokban hozta nyilvánosságra azt a videót, ami megmenthet mindenkit, aki eddig lemaradt volna a népszerű fantasyszériáról.

Az ötperces összeállításban a sorozatból származó képsorokat vágtak időrendben egymás után, a hatékonyság kedvéért osztott képmezőben, miközben egy narrátor meséli, pontosabban a rengeteg történés miatt inkább darálja a cselekményt.

A jobb megértés érdekében a videóhoz bekapcsolhatunk angol feliratot, a karakterek neve pedig folyamatosan fel van tüntetve.

Hihetetlen, de az ügyes zanzásítónak tényleg sikerül öt perc alatt átvennie az első hat évad minden fontosabb történését (SPOILER!) Ned Stark lefejezésétől kezdve a Vörös Nászon át a Fattyak Csatájáig. Sőt még arra is sikerült gondot fordítani, hogy az elhadart sorok időnként rímeljenek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK