Ganxsta Zolee: Azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet

Ganxsta Zolee
Vágólapra másolva!
Ganxsta Zolee megdöbbentő őszinteséggel mesél szerelmi csalódásáról a Lakástalkshow ma esti adásában.
Vágólapra másolva!

„Életem szerelme lelépett. Akkor volt két-három olyan hetem, amikor a zenekar és még a lányom sem adott plusz energiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet. Nem öngyilkosságra gondolok, hanem, amikor elengedsz mindent, és nem érdekel semmi. De aztán megjött az eszem.

Ettől még persze ugyanaz a keménytökű gyerek vagyok, mint korábban. Csak nem rejtem véka alá a fájdalmat, és nem játszom a kemény gyereket. Egy barátom azt mondta, hogy »50 évesen lettél tinédzser, édesapám«, és hogy vissza kell szerezni ezt a lányt” – mesélte a rapper.

Ganxsta Zolee Forrás: Viasat3

A zenész szerint teljesen érthető a nála 24 évvel fiatalabb lány döntése, úgy gondolja, hogy csakis ő maga tehet a szakításról. „Megértem miért, és igaza volt mindenben. Elszúrtam egy csomó dolgot. Nem főben járó bűnről van szó, de akkor is. Úgy gondolom, hogy nincs lejátszva a parti! Ezt a nőt az Isten küldte azért, hogy megtanuljam, mi a türelem, a kitartás, és hogy ne tévesszem szem elől a célt. Akkor lesz jó, ha visszajön” – mondta Lovász László műsorvezetőnek a zenész. A műsor 22.15-től látható a Viasat3-on.