Megint aggódhat a Jóbarátok sztárja

Furcsa pár, The Odd Couple, Matthew Perry, Thomas Lennon
Vágólapra másolva!
Jelenleg is fut a CBS-sen Matthew Perry sitcomja, a Furcsa pár, amelyből már hét rész lement, és további hat vár még bemutatásra. A csatorna azonban erre az évadra nem kér többet a szériából. Korábbi komédiája, a Mr. Sunshine fél évad, 13 rész után bukott.
Vágólapra másolva!

Perry sorozatának aktuális, harmadik évada így mindössze tizenhárom részes marad: az utolsó epizódok a jövő év elején kerülnek adásba. A Variety szerint nincs szó arról, hogy a Furcsa párt elkaszálták volna, a mostani leállítás ugyanakkor nem jó hír a készítők számára.

A műsor nézettségét tekintve ugyanis elég gyengén muzsikál, így még vita tárgyát képezi, vajon folytathatják-e a jövőben a negyedik szezonnal.

Forrás: CBS

Matthew Perry szériája a Neil Simon színdarabján alapuló Furcsa pár című 1968-as vígjátékklasszikus legújabb verziója – a Jack Lemmon és Walter Matthau főszereplésével készült komédiából korábban is készült már sorozat: 1970 és '75 között futott Tony Randall-lal és Jack Klugmannel.

Az új Furcsa párban Perry játssza Oscart, azaz a szétszórt és zsémbes fickót a kényszerűségből összeköltöző két agglegény közül, a pedáns Felixet pedig Thomas Lennon hozza.

A Jóbarátok másik sztárjának, Matt LeBlancnak egyébként nagyobb szerencséje volt a CBS-nél: mint arról korábban már írtunk, az ő sorozatát, a Man with a Plant egy teljes évadra berendelte a csatorna, a Stephen Fry nevével fémjelzett The Great Indoorsszal és a Kevin James-féle Kevin Can Waittel együtt.