Jennifer Aniston a Jóbarátok-folytatásról beszélt

2016.12.03. 15:39

Jennifer Aniston egy interjúban nemcsak új filmjéről beszélt, de arról is, mit gondol egy napjainkban játszódó Jóbarátok-folytatásról. Nos, egyáltalán nem tartja jó ötletnek.

Idén februárban minden Jóbarátok-rajongó szíve egyszerre dobbant, amikor a James Burrows tévés rendező tiszteletére tartott gálaműsorban tizenkét év után ismét együtt láthatták kedvenceiket (Matthew Perry kivételével, mivel ő sajnos nem ért rá).

Forrás: NBC

Azóta bemutatták a Szívek szállodája folytatását, a Gilmore Girls: A Year in the Life-ot, és bejelentették azt is, hogy új részek készülnek a Will és Grace-ből. Természetes hát, hogy egy nemrég vele készült interjúban új filmje, a Hivatali karácsony mellett arról is kérdezték Jennifer Anistont, nem támad-e fel a Jóbarátok is.

A sztár szerint azonban egy most készülő folytatás felesleges lenne – mindezért pedig a közösségi médiát okolja. Őszintén szólva el sem tudom képzelni, mit csinálnánk. Úgy értem, ma már ezek az idők nosztalgikusnak számítanak. Szerintem az emberek azért éreznek még mindig vonzalmat iránta, mert akkor még nem bújta mindenki a mobilját. Nem csekkoltuk folyton a Facebookot vagy az Instagramot, hanem együtt ültünk egy kávézóban és beszélgettünk. De ez már elveszett" – szögezte le a negyvenhét éves színésznő.

Anistont tehát sorozatban a közeljövőben biztos nem láthatjuk, de december 8-án a magyar mozik is bemutatják Hivatali karácsony című vígjátékát, jövőre pedig egy The Yellow Birds című háborús drámában lesz látható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK