Rá sem fog ismerni a Szívek szállodája sztárjára

Milo Ventimiglia
Ventimiglia egy októberi eseményen
Vágólapra másolva!
Ma már olyan sorozatokban játszik fontos szerepet, mint a Szívek szállodája és folytatása, a Gilmore Girls: A Year in the Life, a Hősök vagy a This Is Us, régen azonban csak másodpercekre tűnt fel a képernyén. Milo Ventimiglia egy interjúban első, 21 évvel ezelőtti képernyős szerepére emlékezett.
Vágólapra másolva!

A 39 éves színész első szerepét a Will Smith nevével fémjelzett sitcom, a Kaliforniába jöttem egyik 1995-ös epizódjában alakította: ő volt az „egyes számú partivendég". A fontos esemény kapcsán Ventimiglia az Interview nevű magazinnak adott interjúban nosztalgiázott.

Ventimiglia egy októberi eseményen Forrás: Randy Shropshire / Getty Images North America / AFP

Azt hiszem, akkor már leforgatta a Men in Black – Sötét zsarukat, és már leszerződött a második részére (a színész rosszul emlékszik, 1995-ben még a Bad Boysról és folytatásáról lehetett szó – a szerk.), szóval nem csak tévészínész volt, hanem már mozisztár.

Mégis tudta mindenki nevét, és a csapatból minden egyes emberrel nagyon barátságos volt. Én pedig, akinek ez volt az első munkája, csak figyeltem és próbáltam minél több dolgot magamba szívni. Nagy hatással volt rám, hogy így is lehet a forgatáson viselkedni és a stábbal bánni. Will Smith jó ember. Szóval a példáját követve én is megpróbáltam jó ember lenni.

hogy ez lehetett az első munkatapasztalatom, hogy körülötte lehettem" – nyilatkozta a sztár.

A hálás szavak mellett pedig mindenképpen érdemes megnézni azt a mindössze 15 másodpercet, amelynek során Ventimigliát megcsodálhattuk a sorozatban – szinte rá sem lehet ismerni a ma már bajusszal hódító színészre.