Kanye West idegösszeroppanása is benne lehet a realityben

Kanye West, Kim Kardashian
A pár egy szeptemberi eseményen
Vágólapra másolva!
Izgalmas epizóddal egészülhet ki a Keeping Up With the Kardashians, Kim Kardashian és családja reality szériája. Bennfentesek szerint a következő évadra nemrégiben olyan jeleneteket forgattak, amelyekben a családtagok a realitykirálynő férje, Kanye West rapper nemrégiben zajlott kórházi kezeléséről nyilatkoznak.
Vágólapra másolva!

West azóta nem forgatott a sorozat számára, hogy november 21-én bekerült a UCLA Medical Centerbe, és a kamerák a kórházban sem forogtak, de a szomorú esemény valamilyen formában valószínűleg benne lesz a műsorban.

West és Kardashian egy szeptemberi eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Az is megeshet ugyanakkor, hogy a szóban forgó jelenetek mégis a vágószoba padlóján végzik, mivel Kim Kardashian nemcsak sztárja, hanem executive producere is a szériának, és bármikor dönthet úgy, hogy inkább hanyagolják az érzékeny témát.

Annak sincs egyébként már akadálya, hogy a rapper maga is nyilatkozzon a kamerák előtt, hiszen nemcsak hogy kiengedték a kórházból, de már a nyilvánosság előtt is feltűnt betegsége óta. Csütörtökön látták Nyugat-Hollywoodban egy kiállításon, méghozzá új, szőke frizurával.

Mint arról korábban beszámoltunk, West kimerültség és idegösszeroppanás miatt került kórházba. Összeomlása okaként elsősorban felesége korábbi, párizsi kirablása merült fel, ami miatt sokáig rémálmok is gyötörték a rappert.