Két nő próbálta megtörni a Való Világ-átkot, de nem sikerült

vv8
Vágólapra másolva!
2002 ősze óta hét VV-évad ment le eddig, mindig fiúk, férfiak nyertek, a nők a legtöbbször csak statisztaszerepre kényszerültek a végjátékban. A VV8 végén két lány is megpróbálkozott azzal, hogy felrúgja a papírformát, Gina és Vivien remélte, hogy elveheti Soma elől a 36 milliós fődíjat. A show-t élőben követtük. 
Vágólapra másolva!

Egy nappal a finálé előtt kiesni nem lehet kacagtató kéjhömpöly, nem egy földöntúli boldogság, pláne, ha az a valaki előtte bő száz napig bámulta a falakat, kamerákat, és így bukta el a 36 millió forint értékű fődíjat. Ez történt a VV8 szexgépével, Krisztiánnal, aki a döntő előtt 24 órával hagyta el a bekamerázott objektumot: a szombati szavazáson ugyanis nem szimpátiát, hanem ellenszenvet mértek, és neki volt a legtöbb ellendrukkere. A legkevesebb negatív voksot Soma kapta, aki ezzel a finálé egyik esélyesévé lépett elő.

Az Origo egy szavazásán, ahol arra kérdeztünk rá, kinek adná olvasónk a fődíjat, 36% volt az övé, Vivi 28%-t gereblyézett össze, Krisztián 20-at (de már kiesett, ugye), Gina pedig az olvasóink 15%-ának rokonszenvét bírta. Ezek alapján azt várhattuk, hogy vasárnap este előbb kiesik Gina, majd a végén Soma ünnepel, a villa bolondja, Vivien pedig örülhet egy második helynek. A szőke kislegény esélyeit javította, hogy

az előző hét szériát is fiú nyerte:

a magyar X-Faktorban áttört a gát, ott már kétszer nyert nő (és esélyes a harmadik is, egy hét múlva), de a VV-szériákban a csajoknak nem osztottak lapot. Ennyit az előzetes spekulációkról, lássuk, mi történik a fináléban, amelyet élőben követünk.

----------

19.45 Amíg nincs élő adás, és a társaság is csak tollászkodik, nézegesse Somát, amint felkészül élete nagy estéjére. Nem volt a VV-történelem húsz legizgalmasabb alakja között, de a legirritálóbbak közé sem fért be, ez a langyos víz, középszer pedig akár elég is lehet. Így nyert Szabolcs és Robin.

Forrás: RTL II

19.53. Pár órával a döntő előtt Gina már komolyan a gondolataiba merült. Nagy a tét, de ő hetekkel a start után költözött be, neki valamivel könnyebb volt.

Forrás: RTL

20.05. Aurelio csillogó zakóban, csokornyakkendőben ordibálva konferálja fel a két műsorvezetőt, Nádai Anikó elegáns feketében, megfelelő dekoltázzsal, Istenes csíkos pólóra húzott zakóval. 50-21-29 az arány. Soma is feszeng, úgy néz ki, mint egy elegáns, de megszeppent kis Nemecsek Ernő.

20.12: Gina Pocahontasra vette a figurát ezen az estén. Így néznek ki, erősen izgulnak, hamarosan kimennek a stúdióba:

Forrás: RTL II

20.22. Videókkal remekül lehet irányítani a szavazókat: Vivi kisfilmje alapján egy ideggyenge hisztérika, ráadásul első este hulla részegen, anyaszült meztelenül, jóformán öntudatlanul bolyongott a villában – ezt persze bevágták. Soma a kisfilmje alapján viszont egy vicces kis krapek, nagy érzelmekkel, aki a villában veszítette el szerelmét, de utána sem adta fel. A Gináról összeállított videó balhés, kiabálós, negatív anyag, még a rosszemlékű, oktondi Tivy is ordibált benne egy sort.

Forrás: RTL II

20.37. Kiesett Gina, 21%-ot szerzett. "Jaj, Gina!" – sóhajtotta a stúdióban Nádai Anikó, de olyan hangsúllyal, mintha a lányához szólt volna, aki intővel jött haza a suliból tanárinzultálás miatt. Az állást lenullázták, hiába vezetett valaki erősen, hívei kezdhettek újra voksolni.

Forrás: RTL II

20.47. „Fogalmam sincs" – mondja a felkészült és frappáns Vivi, amikor sikere titkáról kérdezik. Zsoltival viszont tervei vannak az RTL-nek, félpercenként mutatják a nézőtéren, néha olyan közelről, hogy a fogtömését is meg lehet szemlélni. Vivien a stúdióban, most indul Soma kifelé.

20.55. Soma visszafogott és szelíd, mint egy ifjú angol úr, Vivien harsány, bolond világával szemben jelentős a kontraszt. „A közjegyzőt is adjátok már be! Remélem, nem Columbo felesége a jegyző" – írja egy kommentelő.

21.05. Újabb kisfilmjükben Soma egy türelmes úrfi, Vivi egy hibbant libatyúk. Istenes azzal szívatja, hogy mikor megy egyetemre, majd az ufó-mániájáról faggatják. „Ők juttattak el idáig" – mondja vinnyogva, vihorászva. Kemény percek ezek.

Soma örül Forrás: RTL

21.12. Megint Zsoltit mutatja az RTL: bár kiesett vagy két hete, többet van képernyőn, mint Gina, akit már el is felejtett mindenki. Soma csak 20 év körül lehet, de olyan táskás már a szeme, mint Derricknek, azaz Horst Tappertnek.

21.17. „Csak olyan emberrel lehet összeveszni, akivel van is értelme, érted?" – okoskodik vihorászva Vivi, de bár ne tenné. Korábbi videókat látunk, sokat feltűnik Evelin, aki a 2002 óta tartó VV-történelem legmocskosabb szájú, legtrágárabb szereplője volt, gyakran kijött rajta, hogy kocsmában dolgozik szegényke.

Forrás: RTL II

21.30. A volt lakók többsége Somát támogatja, Zseraldin annyira szét volt sminkelve, hogy fel sem ismertük egy darabig. Azt hitte, operabálba megy?

21.33. Kisfilmek jönnek megint (már ki a nézők könyökén). Nagy csoda lenne, ha nem ez a halk szavú, szerény, szőkített fiúcska vinné el a fődíjat. A 17 szőrszálból álló bajszocskája mondjuk nem túl férfias, de így is szétkapják majd a nők a finálé utáni, reggelig tartó, monumentálisnak ígérkező tivornyán.

21.35. Vivi be sem fejezte a középiskolát, mint most kiderült, így érettségije sincs. Soma bezzeg egyetemre menne!

21.37. 62-38 arányban Soma lett a Való Világ nyolcadik évadjának győztese. Hullnak a plafonról az aranysárga fecnik, Vivien elindul a stúdió felé, átvenni – a semmit.

21.48. Soma a stúdióban, állva tapsolják a régi riválisok. Dávid két párbajt nyert, azt hitte Soma, hogy övé lesz a fődíj. Zsoltit is esélyesnek tartotta egy darabig. Utána udvarias és semmitmondó közhelyeket pufogtat, majd kék-fehér fecnik hullnak ezrével, nyilván egy MTK-drukker intézte.

Hogy Gináról is legyen még egy képünk Forrás: RTL II

21.56. Pumped Gabó ölelgeti a nézőtérre felballagó győztest, ennél romantikusabb és szívlágyítóbb képpel nem is lehetne búcsúzni. „Ha minden igaz, visszakapcsolunk még a villába" – mondja Istenes, de ezek szerint nem igaz minden, mert reklám jön, nincs lágy zenére búcsú, pedig a VV-szériák végén le szokták kapcsolni sorra a fényeket, és így fokozatosan sötétbe borul a villa.

22.23. Kis késéssel, de a BeleValó végén mégiscsak sötétbe borult minden a villában - már a lakók intellektusának fénye sem ragyogja be!

Szavazzon!

Jó volt a VV8?