Őszintén vallott a közös évekről Kovács Patrícia és Anger Zsolt

Anger Zsolt, Kovács Patrícia
Vágólapra másolva!
Sokat civakodtak, nagyon intenzíven éltek egymás mellett hét évet, ami huszonegynek tűnt nekik. A Válótársak és az Aranyélet sztárja egykor egy párt alkottak, és harag nélkül váltak el.
Vágólapra másolva!

Anger Zsolt az Aranyélet egyik főszereplője, maffiózót alakít az HBO-n, a nagy költségvetésű sorozatban, amely percre bontva a legdrágább hazai tévés széria: ennek megfelelően precíz, látványos, vállalhatóan európai. Kovács Patrícia a Válótársakban játszik, amely az RTL Klubon fut: egy sokszor humoros dramedy, szép nézettséggel, lehet rajta búslakodni, de nevetni is. Azt viszont nem mindenki tudja, hogy a két – picit rivális – sorozatban játszó színész egykor hét évig egy párt alkotott.

Forrás: Viasat3

Akkor jöttek össze, amikor Patrícia még nagyon fiatal volt, húsz körül. „Zsolt nagyon nehéz ember, késik, nem veszi fel a telefont, de ellenállhatatlan. Én meg bírom őt, vagy az ilyen embereket. Lehengerlő, bármire bárkit rádumál. Sok olyan dolgot meglátott bennem, amit nem hittem volna” – mesélte róla a színésznő a Lakástalkshow-ban (amely ma este látható a VIASAT3-on).

„Nekem a Kovács Patrícia életem főműve, ezt szoktam mondani” – jegyezte meg a tíz évvel idősebb Anger, aki szerint a lány akkor el volt szállva (noha kétségkívül tehetséges volt), vissza kellett húzni a földre. „Kis túlzással ő közkatona volt egy olyan fronton, ahol én már őrmester” – tette hozzá.

Beckham és egy maszatos kisfiú

Szutykos, koszos kisfiúnak sminkelve ismerte meg Patríciát, a Valahol Európában című darabban. Anger Gothár Péterrel forgatott akkoriban, Beckham-hajjal mászkált, így szeretett bele egy „maszatos kiskölyökbe”. Hét nagyon fontos évet töltöttek együtt. „Nem tudok haragudni semmiért. Rengeteget vitatkoztunk, hangos volt az életünk. De ha nem lenne fontos nekem még ma is, akkor újra kellene értékelni azt a hét évet” – fejtegette Kovács Patrícia.

Forrás: Viasat3

Sokat veszekedtek egykor, de főleg azért, mert állításuk szerint hét év alatt valójában huszonegyet éltek, éjjel-nappal együtt voltak, és ebből nagyon sokat egy ablaktalan színházteremben, drámai szerepek, végtelen próbák között. A viták lepörögtek gyorsan, ahogy két heves művészember között szoktak, soha nem tartottak haragot. „Piros volt a hálószobánk fala, és megbeszéltünk, hogy oda csak kézen fogva, csókolózva lépünk be, harag nélkül. Sikerült is betartani” – emlékezett Anger.

A kapcsolat ma nem intenzív, de feltétlenül baráti, Patrícia a mai napig siet, ha telefonon hívja volt szerelme, hogy dumáljanak, lelkizzenek egyet, sőt, Anger a barátnőit is bemutatja neki: „Baromi fontos volt nekem, milyennek lát a színpadon. Ez a mai napig így van. Ha pedig fontos szakmai kérdés van, elvállaljak-e valamit, akkor ma is megkérdezem róla.”