Két hétig kódolatlanul nézhető a mozicsatorna

2016.12.16. 11:04

Az ünnepek alatt két hétig kódolatlanul nézhető a Mozi+ műsora minden MinDig TV-néző számára.

A TV2 Média Csoport Kft. és az AH közötti megállapodások alapján december 19. és január 2. között kódolatlanul lesz elérhető a MinDig TV-felhasználók számára a TV2-csoport filmcsatornája, a Mozi+.

Decemberben képernyőre kerülnek a James Bond-filmek, Pierce Brosnan főszereplésével: jön az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és a Halj meg máskor. Képernyőn lesz a Halálra jelölve, Az igazság mecénása vagy a Célpont neve: Salazar. A karácsonyt megelőző héten, december 20-án Adam Sandler és Salma Hayek családi kalandjait nézhetik, a Nagyfiúk 2. nyári vakációjában. December 22-én pedig Russel Crowe-val érkezik a bibliai ihletésű Noé. Szenteste országos premierrel érkezik a Kingsman: A titkos szolgálat – közölte a csatorna.

Forrás: AFP/Charley Gallay

A két ünnep között látható a Die Hard – Drágább, mint az életed és A legsötétebb óra című akciófilm, december 29-én debütál a magyar kábelcsatornák programkínálatában A majmok bolygója: Forradalom, majd december 30-án Tom Cruise is bevetésre indul, rejtélyes titkok nyomában: visszatér a Jack Reacher.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK