Gallusz Niki eleinte nem tudta, párja fiú-e vagy lány

Vágólapra másolva!
A Hálószobatitkok talkshow vendégei a héten Gallusz Niki énekesnő és párja lesznek.
Vágólapra másolva!

„Egyszer csak megláttam Laurát, és nem voltam benne biztos, hogy fiú-e vagy lány. A mellettem lévő haverom azt mondta, hogy fiú” – nevetgélt Gallusz Niki színésznő a műsorban, Orosz Barbara vendégeként. „Én magamat egy lénynek aposztrofálom, egy ilyen köztes megoldásnak. A hűvös és a meleg is vonzó” – mesélte párja. Ennél többet a pénteki, Fem3-as adásból tudhatunk meg.

Forrás: Fem3

Orosz Barbara pikáns talkshow-jával bővült nemrég a Fem3 műsorkínálata. A TV2-csoport női csatornáján november 25-én 21 órakor indult a Hálószobatitkok, amiben minden péntek este sztárpárok beszélgetnek.

Forrás: RTL Sajtóklub

Lesz, aki ebben a műsorban mutatja meg először élete szerelmét, és olyan is akad, aki eddig soha nem hallott titkokat oszt meg magánéletéről.

"Az elmúlt években civil emberekkel forgattam, most pedig újra ismert sztárokkal készítek interjúkat, de bevallom, olyan, mintha nem is maradt volna ki ez az öt év. A műsoromban olyan sztárpárok is szerepelnek, akikről első pillanatra azt hihetné a néző, hogy már mindent tud róluk, mégis előfordul, hogy olyasmit árulnak el, amire felkapjuk a fejünket" – mondta Orosz Barbara.