Caramel: Olyan depressziós voltam, hogy kitépkedtem a szakállam

Caramel  Molnár Ferenc Énekes Könyv Könyvbemutató Sajtótájékoztató Molnár Ferenc „Caramel” Fonogram-díjas magyar énekes
Az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg Caramel önéletrajzi könyve, sajtóbemutató. 2016.11.16.
Vágólapra másolva!
A Pimasz úr átcuccol legújabb évadában Papp Gergő és Juhász Judit elsőként Caramelhez és családjához költözik be egy napra.
Vágólapra másolva!

Caramel őszintén mesélt az autóbalesetben fiatalon elhunyt öccséről Pimasz úrnak: "Tizenhárom éves voltam, majdnem 20 éve történt, akkor ő csupán hétéves volt.

legalább 10 évig csináltam ezt, ezért foltokban már nem nő szőr az arcomon. Ez egy kényszeres pótcselekvés volt. Akkor ezt nem is fogtam fel, de mikor elkezdtem felnőtté válni, olyan 17-18 éves koromban, jött egy rosszabb fordulat, apai ösztönök beindultak, hogy milyen jó lenne majd egy család, akkor belém hasított újra öcsém története."

Caramel volt az első vendéglátó Forrás: Origo

Felesége fiatalon, alig 20 évesen szülte meg kislányukat, és már csaknem egy éve házasok is. Fiatal kora ellenére nagyon komolyan beszélt közös jövőjükről:

"Mindig arra vágytam, hogy legyen egy férjem és egy kislányom. Valahogy úgy hozta a sors, hogy nagyon fiatalon ez mind megadatott. Van, aki szerint ez nagyon korai, szerintem pedig természetes. Tudom, hogy ő az igazi, annyi mindenen mentünk keresztül, annyi dolog történt, hogy zsigerből érzem, hogy nekem nem lesz más. Mi összetartozunk" - mesélte.

Forrás: RTL II

Sokat csalódott a barátokban

"Nem vagyok mostanában az a barátkozós típus. Az elmúlt 10-12 évben nagyon sokat csalódtam a barátokban, kicsit bezárkóztam emiatt. Van, aki a sikereim miatt szeretett volna a környezetemben maradni, van, aki pénzt szeretett volna kérni, van, aki mindkettő miatt kereste a társaságom. Mára már lezártam minden ilyen barátságot. Sok millióba kerültek ezek a barátaim, besokalltam.

Ugyanakkor belátom, hogy azt rontottam el, hogy nem szánok elég időt az igazi barátaimra. Nekem is több időt kell fordítanom azokra az emberekre, akik fontosak nekem."

Forrás: RTL II

A zárkózott Caramel a nap végén teljesen megnyílt Pimasz úrnak, és titkokat árult el a házasságukról, kiderült, ők is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint egy átlagos házaspár, viszont utat mutatnak, hogy miként lehet a problémákat kezelni, hogy a házasságuk jól működjön.

A Pimasz úr átcuccol új évadja december 22-én rajtol az RTLII-n.