Jennifer Lopez félig fekve, szerelmesen ölelkezik

Jennifer Lopez
Túl sokat követel?
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, igaz lehet a hír a színész-énekesnő és a Drake nevű kanadai születésű rapper szerelméről – a férfi fotója, amit nemrégiben rakott ki az Instagramra, nagyon árulkodó.
Vágólapra másolva!

A fényképen a harmincéves rappert és a 47 éves sztárt egymás karjaiban láthatjuk. Kísérőszöveget ugyan nem írtak a felvétel mellé, de a fotó mindent elárul, hiszen így, félig fekve csak szerelmesek ölelkeznek.

Az első híresztelések a két sztár kapcsolatáról még december elején szintén egy Instagram-fotó kapcsán röppentek fel, de Drake akkor még csak egy közös szelfit posztolt, ami alapján nem sok minden derült ki.

Az E! News értesülései is azt támasztják alá, hogy Drake és J.Lo együtt vannak: állításuk szerint nemrégiben egy nagyon meghitt romantikus vacsorát költöttek el együtt egy nyugat-hollywoodi étteremben.

Jennifer Lopez korábban, 2014-ig tíz éven át Marc Anthony felesége volt (akivel kétpetéjű ikreik is születtek), majd a táncos Casper Smarttal volt „se vele-se nélküle" kapcsolatban. Drake J.Lo előtt állítólag Rihannával volt együtt.