Carrie Fisher gyászoló lányában kollégái tartják a lelket

Billie Lourd, Carrie Fisher
Vágólapra másolva!
Carrie Fisher lánya, a szintén színész Billie Lourd szinte egyszerre, egy nap különbséggel veszítette el édesanyját és nagymamáját, Debbie Reynoldsot. A Scream Queens: Gyilkos történet sztárjának így minden bizonnyal sokat jelentenek sorozatbeli kollégái biztató szavai.
Vágólapra másolva!

Taylor Lautner – aki állítólag nemcsak a képernyőn, de a valóságban is partnere a fiatal színésznőnek – egy közös Instagram-fotó alatt Lourd bátorságát és erejét dicséri, és azt állítja, szerelme kívül-belül csodaszép, és szerencsés, hogy ismerheti.

Lea Michele a sztárról és édesanyjáról rakott ki egy bájos képet, ami mellé azt írta, hogy „a szívében őrzi kedves barátját, Billie-t és drága édesanyját, Carrie-t ezekben a pillanatokban is".

Holding my dear friend billie, and her sweet mommy Carrie in my heart right now..

Lea Michele (@leamichele) által közzétett fénykép,

Jamie Lee Curtis a Twitteren és az Instagramon is megemlékezett Fisher haláláról, és mindkét fórumon kinyilvánította együttérzését Lourddal szemben. Tweetjében azt írta, hogy erőt és támogatást küld a lánynak, és nagyon reméli, hogy a média hagyja lélegzethez jutni.

Curtis a képmegosztó oldalon a fiatal színésznőről kitett fotó alá azt írta, anyai szíve együttérez Lourddal, akiben továbbél édesanyja tehetsége és energiája – ezen a fórumon a rajongókat biztatta arra, hogy tartsák tiszteletben a gyászoló lány magánéletét.

A felsoroltakon kívül Abigail Breslin, Ariana Grande és John Stamos is küldött a közösségi médián keresztül kedves, együttérző vagy épp biztató szavakat Billie Lourdnak. Az összes bejegyzést és fotót itt tudjuk megnézni.