Bódi Sylvi fürdőruhás képpel, Dér Heni nagy bejelentéssel köszöntötte az új évet

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Dér Heni és Varga Viktor szerelmes üzenettel, Istnes Bence nosztalgiával, Fördős Zé és Wossala Rozina pedig külföldön ünnepelte a szilvesztert. A hírességek az év utolsó napján sem hagyták cserben a követőket, a közzétett fotók és üzenetek közt szemezgettünk.
Vágólapra másolva!

"Győzött a Szerelem! Vége az ádáz küzdelemnek az agy és a szív között...a csoda tovább él, bár eddig is csak altattuk. Ezzel az informacioval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni nektek és magunknak" -. írta oldalára Varga Viktor, aki kibékült exével,Cinthya Dictatorral, közös képet is mutattak.Szintén szerelmes poszttal ünnepelt Dér Heni, aki korábbi barátjával jött össze újra, a bejelentésre több száz kedvelés érkezett pár óra alatt.

Forrás: Facebook

A konyhafőnök két zsűritagja is külföldön ünnepelt, Fördős Zé Vietnámból üzent a követőknek: "Kedves barátaim, én innen Vietnámból, egy tengerparti grillpartiból kívánok boldog új évet mindannyiótoknak!! Köszi mindenkinek, hogy néztek, követtek, olvastok és hogy főzitek a receptjeinket, nélkületek nem lett volna az igazi az elmúlt egy év! Jövőre találkozunk, sok recept és rengeteg új ötlet van a tarsolyomban, csak figyeljetek!". Wossala Rozina Amerikában töltötte az év utolsó napját, a helyiknek lencsével készült.

Oláh Gergő gyerekeivel készített közös fotót a fellépése előtt, a rajongóknak pedig azt írta: "Jó év volt ez a 2016, boldogan búcsúzom tőle és boldogan, izgatottan várom a 2017-es év csodáit."

Forrás: Oláh Gergő

Bódi Sylvi szörfös képet posztolt, a nosztalgia mellé azt írta: "Ez a 2016-os év nagyon sok élménnyel és utazással ajándékozott meg. Alig várom, hogy újra vizen lehessek és újabb hullámokat hódíthassak meg!"

Forrás: Bódi Sylvi

Rékasi Károly és Pikali Gerda közösen üzent: "Örömmel és boldogsággal teli, sikerekben, egészségben gazdag új esztendőt kívánunk!", Várkonyi András és Nagy Alexandra pedig ezzel a képpel kívánt boldog új évet.

Forrás: Nagy Alexandra

Liptai Claudia így üzent kedvelőinek: "Hihetetlen, hogy eltelt megint egy év. Nekem életem egyik legmeghatározóbb élményét adta: a kisfiamat. És mellette még számtalan fontos dolgot. A kislányommal az élményeket akit már 10 éve ismerhetek. A szerelem erősödését és a barátságaim elmélyülését, tőletek pedig egyre több szeretetet. Azt hiszem négylevelű lóhere nélkül is nagyon szerencsés vagyok. Úgyhogy emelem a gyerekpezsgős poharam mindenkire! Mert élni, szeretni, és enni jó!"

Istnes Bence úgy érzi, ez volt élete legszebb éve: megszületett a kisfia, több műsort is vezetett az RTL Klubon és az RTLII-n, és több külföldi útja is volt. "Köszönöm Nektek, h itt vagytok velem és mindent együtt élünk át" -írta a képek mellé. Nádai Anikó egy szelfivel kívánt mindent jót az új évre:

Forrás: Nádai Anikó

Dobó Kata az év utolsó napján is játszott, egy képpel azért ő is boldog új évet kívánt két előadás között: "Nehezítő körülmény egy kis láz, de kicsire nem adunk! Szeretlek titeket, és köszönöm, hogy velem voltatok 2016-ban is! Békességet, egészséget, boldogságot a 2017-es esztendőre!"

Forrás: Dobó Kata

Ábel Anita hossszabban üzent: "Először is szeretném megköszönni, hogy 2016-ban velem voltatok, vagy itt, vagy a tévé előtt, vagy a színházban! Szívemből kívánom, hogy mindenkinek olyan 2017-es éve legyen, amilyet megálmodott, eltervezett! Hiszek a mondásban, hogy az vagy, amit megeszel, az vagy, amit cselekszel...de azt is hozzátenném, az IS vagy, amiben hiszel. Én nagyon hiszem, hogy jó lesz a 2017-es év."