Napok óta küzd a betegséggel Bódi Sylvi, állítja, tíz éve nem érezte magát ilyen rosszul.

Követőit szerette volna hosszabb üzenetben köszönteni szilveszterkor, de betegsége miatt ez elmaradt, alig bír felkelni az ágyból.

"Több, mint tíz évig nem voltam beteg. Fura most annak lenni. Küzd a szervezetem, két napja nyomom az ágyat, náthásan, 39 fokos lázzal. Nagyon le vagyok gyengülve. Alig bírtam megfőzni a zöldséglevest. Étvágyam nincs, de legyártottam ezt a finom levest, ha mégis enni támadna kedvem. A cicák folyamatosan itt fekszenek velem, próbálnak a maguk módján gyógyítani. Valószínűleg hosszabb ideig el fog tartani a teljes gyógyulásom, ugyanis én nem szeretek semmilyen gyógyszert bevenni. Kamilla és bodza teát iszom, illetve a másik nagy kedvencemet: a friss gyömbéres főzetet citromlével és mézzel. A népi gyógymódokban jobban hiszek: fokhagyma, gyömbér, friss citromlé, méz kombó" - írta oldalára. A magas lázat hideg zuhannyal csillapítja, izmai és izületei is fájnak.

Bódi Sylvi betegen üzentForrás: Bódi Sylvi / Facebook

"Nem terveztem sehova menni szilveszterkor, amolyan meditálós, összegzős, hálaadós, elengedős, nyugodt napot és estét képzeltem el, egy kis gitározással és gyertyás tengeri sós fürdővízben való megtisztulással. Máshogy alakult, már délután háromkor a paplan alatt lapultam" - írta.