Fehérneműben és kisgatyában köszöntötték az új évet a sztárok

Vágólapra másolva!
Van, aki bulizott, más inkább pihent szilveszterkor. Nézze meg fotókon, mit csinált 2016 utolsó, 2017 első perceiben Kate Hudson, Miley Cyrus, Sofía Vergara, Katherine Heigl vagy az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris!
Vágólapra másolva!

Kate Hudson a jelek szerint barátnőjével, Chelsea Handler komikával koccintott szilveszterkor. A vidám csajok megadták a módját: Hudson fehérneműben, Handler pedig bizarr pilótaszerelésben volt az aktus pillanatában – erről videójuk tanúskodik.

Miley Cyrus és vőlegénye, Liam Hemsworth a hagyományokhoz hűen csókkal köszöntötték az újévet. A háttérben az is látszik, milyen csodásan kidíszítették a lakásukat az ünnep tiszteletére. Cyrus szoknyája pedig nagyszerűen passzol a csillogó dekorációhoz.

A Sofía Vergara – Joe Manganiello házaspár nem lacafacázott: ők Bora Borán ünnepeltek. Újévi fotójukon nemcsak azt láthatjuk, hogy valószínűleg nem fáztak a nyaralóhelyen, de azt is, hogy a helyiek nagyon jókedélyűek és barátságosak.

#HappyNewYear 2017!!! J&S

Joe Manganiello (@joemanganiello) által közzétett fénykép,

Katherine Heigl családi körben, azaz két gyönyörű gyermekével bulizott. Két örökbefogadott kislánya, a nyolcéves Nancy Leigh és a 4 esztendős Adalaide Marie mellé a sztár jelenleg várja első vér szerinti gyermekét, ez azonban sajnos a fotón nem látszik, mivel Heigl trükkösen Adalaide-del takarja a pocakját.

Happy New Years Eve from the Kelley girls! Here's to a spectacular, joyful abundant 2017 for all!

Katherine Heigl (@katherineheigl) által közzétett fénykép,

Az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris és párja a két közös kétpetéjű ikerrel szintén trópusi vakációt szervezett az óév utolsó napjaira. A családi fényképen mindenki nagyon kisimultnak és mosolygósnak tűnik, Harris pedig a feliratban is megerősíti, hogy mind nagyszerűen érezték magukat.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, karácsony második napján megszületett Pink második gyermeke, egy Jameson Moon nevű kisfiú. Az énekesnő egy őt és ötéves kislányát, Willow-t ábrázoló fotóval kíván boldog újévet – hihetetlenül cuki, ahogy a nagyobb gyerek karjában tartja az apró csecsemőt.

Kevésbé reményteli Amy Schumer komika Instagram-fotója: a sztár most sem hazudtolta meg magát, és egy nagyon vicces képpel állt elő, amely mellé ugyan azt írta, hogy „boldog", de közben olyan arcot vág rajta, mint aki most készül meggyilkolni valakit.

Happy

@amyschumer által közzétett fénykép,

Sarah Michelle Gellar is mókázott egyet, de mintha kicsit összekeverte volna az ünnepeket, hiszen beöltözött a szilveszteri bulin: fényképén unikornisként pózol, egyik gyermekével együtt – a testmagasságból arra következtetünk, hogy az idősebbik csemetéről, a hétéves Charlotte-ról lehet szó.

"Always be yourself...unless you can be a Unicorn. Then always be a unicorn" Let's do this 2017

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által közzétett fénykép,

Reese Witherspon három gyermeke közül a két nagyobbal gondolt egyet, és lementek az óceánpartra, hogy ott az égre mutatva és a jövőbe nézve kívánjanak mindenkinek boldog újévet. A sziluettekből arra következtethetünk, hogy a színésznő áll középen, balra a 13 éves Deacon, jobbra pedig a 17 éves Ava látható.

And we’re out! #2017 here we come!!! #HappyNewYear

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

Az utolsó képen két sztárt is láthatunk: Blake Lively barátnőjével és kollégájával, Amber Tamblynnel töltötte az évbúcsúztatást. A közös fotón egymásnak dőlve bizonyítják, mennyire szeretik egymást, a kép mellé pedig csak annyit írtak: „hi, 2017".

Hi, 2017.

Amber Tamblyn (@amberrosetamblyn) által közzétett fénykép,