Kiderült, hol folytatja az ATV volt főszerkesztője, Bánó András

Bánó András ÉPÜLET Foglalkozás műsorvezető stúdió SZEMÉLY szerkesztő Budapest, 2012. június 4.
Bánó András, az ATV televízió főszerkesztő-helyettese ül a televízió stúdiójában a 2012. június 4-i adás előtt. Az 1990 óta, korábban Magyar ATV néven működő hí
Budapest, 2012. június 4. Bánó András, az ATV televízió főszerkesztő-helyettese ül a televízió stúdiójában a 2012. június 4-i adás előtt. Az 1990 óta, korábban Magyar ATV néven működő hír- és közéleti televízió-csatorna az első magyar magántulajdonú televíziós társaság. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
Magyarország első zsidó közösségi televíziójánál folytatja pályafutását Bánó András, az ATV híradójának volt főszerkesztője.
Vágólapra másolva!

A HETI TV-nél folytatja pályafutását Bánó András – értesült az Origo. Az ATV híradójának volt főszerkesztője december 31-én távozott a televíziótól. Információink szerint Bánó András kulturális műsorokat fog vezetni és készíteni a HETI TV-nél. Magyarország első zsidó közösségi televíziója december 1-jétől került be a UPC budapesti programcsomagjába.

Bánó András a HETI TV-nél folytatja Forrás: MTI/Kollányi Péter

Breuer Péter, a televízió vezetője az Origónak azt mondta, hogy az első tapasztalatok alapján a televízió nézettsége mind interneten, mint kábelen kiemelkedő. A legnépszerűbb műsor a naponta öt nyelven sugárzott világhíradó.

2014-ben indult

Mint arról az Origo korábban beszámolt, a HETI TV 2014-ben indult el, először internetes televízióként, akkor még a Hetiszakasz címet viselte. A televízió alapját már akkor a Tóra hetiszakaszaira épülő sorozat jelentette. A műsor megjelenése után a hazai és a nemzetközi pozitív visszhangnak köszönhetően merült fel a szerkesztő-műsorvezető Breuer Péterben, hogy ezt a sorozatot egy állandó és nem csak az interneten követhető, naponta sugárzó televízióvá kell kibővíteni.

A UPC Budapest VII. kerületében decembertől már továbbítja a jelet az előfizetőknek, és rövidesen az Antenna Hungária Zrt. és a DIGITV előfizetői is hozzá fognak férni a csatornához. A Magyar Telekom 2018-től gondolkodik el a médiaszolgáltatás sugárzásán.