Igen ütősnek ígérkezik a Dr. Csont fináléja

Dr. Csont
Vágólapra másolva!
Indul a Dr. Csont utolsó, tizenkettedik évadja, a rajongók aligha fognak csalódni az alapján, amit a producerektől eddig megtudtunk. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban január 3-án indul a Dr. Csont tizenkettedik, egyben utolsó évadja, még tizenkét rész, és vége az itthon is kedvelt krimisorozatnak. Szerencsére a készítőket időben értesítették a kaszáról, így a szándékuk szerint tudták lezárni a történetet – vagyis a széria hívei várhatóan nem fognak csalódni.

Itthon is kedvelt a Dr. Csont Forrás: Fox

A széria egyik executive producere, Michael Peterson a TV Guide-nak arról beszélt, hogy "az utolsó szezon egy nagyszabású szerelmes levél lesz a rajongókhoz", ennél jobban nem tudtak volna elköszönni tőlük.

Visszatérnek a gyökerekhez, az első évadban látottakhoz, feltépnek pár régi sebet, különösen Boothnak kell megküzdenie a démonaival, elsősorban a katonai mesterlövészként megélt tapasztalataival.

Természetesen nem pont ugyanazokkal a problémákkal találkozhatunk, vagy legalábbis nem ugyanabban a köntösben, hisz a figurák fejlődéstörténetét is be akarják mutatni – erről már a másik executive producer, Jonathan Collier mesélt.

Visszatérnek a gyökerekhez Forrás: Fox

Régi kedvenceket, ismerős arcokat is visszahoznak a végjátékra, Zack Addy (Eric Millegan) már a tizenegyedik szezon végén megjelent, de például Stephen Fry, Betty White és Cyndi Lauper is megismétli egykori szerepét.

A TV Guide az utolsó szezonról közölt egy félperces kis videót is, amely azt sejteti, hogy Bonest elrabolják, és meg akarják ölni, Booth pedig mindent megtesz, hogy visszaszerezze a családját – miközben a páros esküvőjére is számíthatunk.