Megtörte a csendet Carrie Fisher gyászoló lánya

Carrie Fisher, Debbie Reynolds, Billie Lourd
Carrie Fisher, Debbie Reynolds és Billie Lourd 2015-ben egy díjátadón
Vágólapra másolva!
Billie Lourd színésznőt, a Scream Queens: Gyilkos történet sztárját 2016 végén két tragédia is érte: december 27-én édesanyja, mindenki kedvenc Leia hercegnője vesztette életét, egy nappal később pedig nagymamája, Debbie Reynolds halt a lánya után. Lourd most először nyilvánult meg az ügyben.
Vágólapra másolva!

A fiatal sztár Instagram-oldalán tett közzé egy családi fényképet, amelyen még kisgyerekként látható, a két szeretett nő oldalán. A fotó melletti szöveg pedig a következő.

amikor azt hittem, semmi erőm nincs már. Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzem, mennyire fog nekem hiányozni az én Abadabám és az egyetlen, szeretett Mombym. A szeretetetek és a támogatásotok ezért a világot jelentik a számomra."

Az említett kedves szavak a bejegyzés mellett is szinte záporoznak Lourdra. Valaki egyszerűen részvétet nyilvánít, más további kitartásra buzdít, de olyan is van, aki azt írja, Fisher volt a példaképe, mások pedig azt kívánják a lánynak, tegye büszkévé a két halott rokont.

Carrie Fisher, Debbie Reynolds és Billie Lourd 2015-ben egy díjátadón Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A rajongókon kívül persze kollégái is mindent megtesznek az ifjú színésznő gyászának enyhítése érdekében: mint arról már írtunk, a Scream Queens: Gyilkos történet többi szereplője szintén az Instagramon és a Twitteren közzétett bejegyzésekben tartja a lelket Lourdban.