Megtörte a csendet Carrie Fisher gyászoló lánya

2017.01.03. 13:43

Billie Lourd színésznőt, a Scream Queens: Gyilkos történet sztárját 2016 végén két tragédia is érte: december 27-én édesanyja, mindenki kedvenc Leia hercegnője vesztette életét, egy nappal később pedig nagymamája, Debbie Reynolds halt a lánya után. Lourd most először nyilvánult meg az ügyben.

A fiatal sztár Instagram-oldalán tett közzé egy családi fényképet, amelyen még kisgyerekként látható, a két szeretett nő oldalán. A fotó melletti szöveg pedig a következő.

A tőletek érkezett imák és kedves szavak adtak nekem erőt az utóbbi időben, amikor azt hittem, semmi erőm nincs már. Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzem, mennyire fog nekem hiányozni az én Abadabám és az egyetlen, szeretett Mombym. A szeretetetek és a támogatásotok ezért a világot jelentik a számomra."

Az említett kedves szavak a bejegyzés mellett is szinte záporoznak Lourdra. Valaki egyszerűen részvétet nyilvánít, más további kitartásra buzdít, de olyan is van, aki azt írja, Fisher volt a példaképe, mások pedig azt kívánják a lánynak, tegye büszkévé a két halott rokont.

Carrie Fisher, Debbie Reynolds és Billie Lourd 2015-ben egy díjátadónForrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A rajongókon kívül persze kollégái is mindent megtesznek az ifjú színésznő gyászának enyhítése érdekében: mint arról már írtunk, a Scream Queens: Gyilkos történet többi szereplője szintén az Instagramon és a Twitteren közzétett bejegyzésekben tartja a lelket Lourdban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK