Sztárok, akik napokig nem fürdenek, nem mosnak fogat

2017.01.11. 20:26

Hollywood sztárjai sem mindig olyan káprázatosak, mint amilyennek a vörös szőnyegen vagy a filmjeikben, sorozataikban mutatják magukat, vannak, akik a privát életükben inkább slamposak, netán kimondottan ápolatlanok. Julia Roberts vagy Johnny Depp néha napokig nem fürdik, Matthew McConaughey évtizedek óta nem használ dezodort, Jessica Simpsont pedig olyannyira idegesíti a fogmosás, hogy csak ritkán bíbelődik vele.

Ha valakik, akkor Hollywood jól megfizetett sztárjai igazán megengedhetnék maguknak, hogy ügyeljenek magukra, és ne csak a szépségükre vagy az egészségükre, de a személyes higiéniájukra is. Ez azonban nem mindegyiküket érdekli, munkatársak, ismerősök beszámolói alapján olyanokat sem, akiket a világ legjobb női, legdögösebb pasijai között tartunk számon. Íme, páran a legápolatlanabb sztárok közül,  velük jobb, ha nem találkozik személyesen. 

Julia Roberts 

Forrás: AFP/Dave Kotinsky

A színésznő még 2008-ban nyilatkozott Oprah Winfrey-nek arról, hogy egyáltalán nem használ dezodort, mert „egyszerűen nem az ő stílusa”. Úgy tűnik, szappant vagy tusfürdőt sem igazán, legalábbis az alapján, amit korábbi testőre mesélt róla a Star magazinnak: Julia egy igazi hippi. Napokig is elvan zuhanyzás nélkül.  Spórol a vízzel, ezzel is védi a környezetet, de egyébként is szereti a természetes testszagát.” 

Johnny Depp és Vanessa Paradis

Forrás: Martin Bureau / AFP

Johnny Depp és két gyereke anyja, Vanessa Paradis azért is érthették meg egymást kiválóan, mert egyikük sem ügyelt igazán magára, nem volt ritka, hogy náluk is napokig kimaradt a fürdés – legalábbis, ha hihetünk egy őket jól ismerő forrásnak, aki a Fox Newsnak pletykált: „Johnny sokszor szaglik, mert egyszerűen ritkán fürdik, és Vanessa sem különb. Nehéz a közelükben lenni,  mert nem igazán törődnek a személyes higiéniával.” 

Matthew McConaughey

Forrás: AFP/Theo Wargo/NBC

A True Detective sztárja a People magazinnak már 2009-ben arról mesélt, hogy körülbelül húsz éve ő sem használ dezodort, mert nem akarja, hogy olyan illata legyen, mint „bárki vagy bármi másnak” – helyette inkább lezuhanyozik, ha valakit zavar a testszaga. Legalább egy ilyen nőről már tudunk, Kate Hudson a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (más forrás szerint a Bolondok aranya) forgatásán sok jelenet előtt vitt a kollégájának egy darab sókristályt, hogy legalább azzal dörzsölje be magát kicsit. 

Russell Crowe 

Forrás: AFP

Az egykori Gladiátornak állítólag a testszaga is legalább olyan vad, mint a természete: úgy hírlik, Renée Zellweger is emiatt kért testdublőrt a vele közös intim jeleneteknél A remény bajnoká-ban, Joan Rivers pedig azt mondta egyszer, hogy senkinek nem javasolja, hogy Crowe mellé üljön egy díjátadón vagy hasonló eseményen. A színészt egy haverja védte meg, szerinte minden normális fickónak van némi bukéja, miután bedobott pár sört meg egy jó kaját a városban. 

Jessica Simpson 

Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Széles mosolyát látva nehéz elhinni, hogy a színésznő alig mos fogat – de, mint egyszer Ellen DeGeneres show-jában elmesélte, pont azért, mert olyan erősek és fehérek a fogai. Azt mondta, mindennap kiöblíti a száját szájvízzel, a fogmosást azonban nem kedveli,  mert „túl csúszósak” lesznek tőle a fogai. „Tudom, hogy undorító, de inkább egy pólót vagy valamit használok, ha valamitől meg kell tisztítani” – tette hozzá. 

A szagos cikkünk folytatódik, kattintson a 2. oldalra! 

Előző
  • 1
  • 2
Következő