Kasza Tibi: Fenyő Iván még a világon van?

Kasza Tibor, Tibi  TV2, ősz, interjú
Kasza Tibor interjú
Vágólapra másolva!
Természetesen a Miamiban lazító Kasza sem maradt adós a válasszal, miután Fenyő Iván kóstolgatta őt és Majkát egy hosszú, kioktató posztban.
Vágólapra másolva!

2017 első rendes, hazai celebbalhéja azzal kezdődött, hogy Fenyő Iván elég felsőbbrendűnek ható, hosszú posztban értekezett Majkáról és Kaszáról, kettejük közösségi médiás jelenlétéről, az igénytelenségről, továbbá követőikről is – elég lesújtó – véleményt formált. Majka azzal vágott vissza, hogy lehozta kettejük korábbi, privát levelezését (itt olvashatja), de Kasza sem az a magába forduló, csendben hüppögő típus.

Kasza Tibor Fotó: Polyak Attila - Origo

„Arra keltem ma, hogy Fenyő Iván éppen Majkával és velem él lelki életet. Őszinte leszek, szívesen beszállnék ebbe a szellemi adok-kapokba, de ahhoz most ki kéne gugliznom, hogy mi van veled, ember, mert azt sem tudtam – tök őszintén mondom –, hogy te még egyáltalán a világon vagy. Ehhez viszont most lusta vagyok, vállalom” – írta Kasza egy válaszposztban január 9-én este tíz után, a szöveget itt-ott meghintve pár smiley-val, hogy annak kicsit élét vegye.

„Legyen az, hogy most te nyertél... Ilyenkor kell adni valamit, vagy ennyi elég? Megtisztel az irigységed, bárcsak viszonozhatnám” – tette hozzá. Épp Floridában van a posztja szerint, talán nem izgatta fel magát túlzottan.

Fenyő és Majka privát levelezését itt olvashatja.

Szavazzon!

Kinek drukkol?