Majka kínos helyzetbe hozta a sopánkodó Fenyő Ivánt

Majka Majoros Péter interjú origo Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Vágólapra másolva!
Fenyő Iván a Facebookon zsörtölődött egy sort, és kiosztotta Kasza Tibit, Majkát, akik szerinte sokszor bugyuta, bárgyú posztokkal butítják a népet. A rapper – ahogy az várható volt – nem késlekedett a válasszal.
Vágólapra másolva!

„Nem középkor ez már, fiúk, se nem valami elhagyatott primitív része a földnek, ahol még itt tartunk. Ne nyomjátok már még lejjebb a színvonalat, srácok!” – írta január 8-án Kaszának és Majkának címezve a színész. „Inkább segítsetek már felhúzni azt valahogy, ember!

kultúra, ízlés, kifinomultság, intelligencia, felelősség/vállalás, tudatosság, értékrend, példamutatás, eredetiség, összetartás és Magyarország!” – üzent nekik, de kóstolgatta azokat a netezőket is, akik Kasza Tibi vagy Majka „bugyuta, bárgyú, fájó tompaságú vicceit” követik, kedvelik.

Fenyő Iván Fotó: Pozsonyi Janka

„Időtálló szövegeket is tudna írni, ha megkérnénk, hogy ne pöffeszkedjen feleslegesen, talán kompenzálva belső kicsiségét, és tekintsen el a mások által középszerűen megírt és azoktól megvett alap-gagyi groove-októl” – írja a rapperről.

Majoros Péter Fotó: Mudra László - Origo

Mivel ez 2017 első rendes hazai celebbalhéja, és Majka nem olyan, aki csak tűri, hogy kioktassák és nevelgessék, azzal válaszolt, hogy leközölte kettejük korábbi levelezését a Facebookon. Utoljára egy évvel ezelőtt, 2016 januárjában váltottak pár sort.

A folytatásért lapozzon, a 2. oldalon olvashatja a Fenyő–Majka-levelezést!