Mellét simogatva heverte ki Mariah Carey a kínos blamázst

carey
Vágólapra másolva!
Az elrontott szilveszteri minikoncert után, amikor a New Year’s Rockin’ Eve nevű rendezvényen a New York-i Times Square-en belesült a playbackbe, az aranytorkú sztár Aspenben vigasztalódott. Nézze meg a (természetesen lenge ruhás) fotót!
Vágólapra másolva!

A coloradói Aspen ugyan arról híres, hogy csodálatos síparadicsom, de az énekesnő azért megtalálta a módját itt is a pucérkodásnak.

Instagram-oldalán megosztott fotóján azt láthatjuk, hogy egy gőzölgő jacuzziban, egy csillogó, bronzszínű fürdőruhában saját mellét simogatva, nagyfokú élvezetről tanúskodó arccal pózol.

Aspen moments.

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Carey ezután családi körben vigasztalódott tovább: volt férje, Nick Cannon és közös ikreik társaságában költött el egy csodálatos vacsorát. Az ezt megörökítő fotó mellé a sztár a „családi vacsora!! minden szuper!! élj! szeress! nevess!" szavakat írta.

#Repost @nickcannon Family Dinner!! All is well! Live! Love! Laugh! @mariahcarey #Ncredible

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Az énekesnő egyébként Instagram-oldalán

a kínos szilveszteri incidensnek is szentelt még pár szót.

A kikapcsolódást megörökítő fotók után két részletben kirakott egy hangfelvételt, amelyen saját szavaival magyarázza el a helyzetet: a korábbi indoklással (a nagy hidegben nem lett volna tanácsos teljesen élőben énekelnie, viszont nem szólt rendesen a fülhallgatója) nagyrészt megegyező nyilatkozatokat itt és itt hallhatjuk.