Ezek a magyar és külföldi sztárok várnak babát 2017-re

Horváth Éva
Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Mindannyian reménykedünk benne, hogy nagyszerű dolgok várnak ránk a 2017-es évben, de sok sztár biztos lehet ebben, hiszen idén fog megszületni a gyerekük – többeket ráadásul először ér utol a gyermekáldás, így ők minden bizonnyal duplán izgatottak. Hazai és külföldi kismamákat listáztunk.
Vágólapra másolva!

A Popsugar összeállításában több mint egy tucat várandós hírességet gyűjtött össze, akik valamikor a közeli vagy távolabbi jövőben fognak szülni, de mind még az idén. Cikkünk 2. oldalán a babát váró magyar hírességet gyűjtöttük össze.

A bájos francia színésznőt, Marion Cotillard-t hiába vádolták meg rossz nyelvek azzal, hogy megcsalta élettársát, Guillaume Canet-t Szövetségesek-beli kollégájával, az épp válófélben lévő Brad Pitt-tel, ő csodálatosan vágott vissza a trolloknak: bejelentette, hogy épp második gyermeküket várják a francia színész-rendezővel.

Natalie Portman a Golden Globe-on Forrás: Jonathan Leibson / Getty Images North America / AFP

Szintén második gyermekével viselős Natalie Portman, aki a vasárnap tartott Golden Globe-gálán meg is mutatta pocakját. A sztár hasának méretéből arra következtetünk, hogy Benjamin Millepied koreográfusnak nem kell már sokáig várnia arra, hogy kétszeres apa legyen. Ugyanebben a cipőben jár a Sherlock sztárja, Benedict Cumberbatch is, aki feleségével, Sophie Hunterrel múlt októberben jelentette be a második baba érkezésének hírét.

Katherine Heiglnek már van két örökbefogadott kislánya, a hétéves Naleigh és a négyéves Adalaide – most először azonban a sztár vér szerinti gyermekkel (a hír szerint egy fiúval) is megajándékozza férjét, Josh Kelley countryénekest. A fiúcska állítólag még ebben a hónapban megszületik!

„Amikor elkezdtem forgatni az Odaát című sorozatot, 22 éves voltam, szingli, és nem nagyon törődtem semmivel.

– nyilatkozta még múlt novemberben Jared Padalecki, Thomas és Austin apukája.

Tori Spelling az ötödik baba előtt is nagyon izgatott Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Az eddig felsoroltak azonban mind kispályások Tori Spellinghez képest, aki idén már az ötödik gyermekével várandós. Habár őt és férjét meglepte a dolog, nem bánják, hiszen mindig is nagy családot terveztek. Először lesz szülő ezzel szemben Amber Tamblyn, a Két pasi – meg egy kicsi sztárja, továbbá Amanda Seyfried és az Irina Shayk – Bradley Cooper páros. A többi izgatott híresség listáját itt találjuk.

Sok magyar híresség is babát vár, lapozzon a 2. oldalra!