Mindannyian reménykedünk benne, hogy nagyszerű dolgok várnak ránk a 2017-es évben, de sok sztár biztos lehet ebben, hiszen idén fog megszületni a gyerekük – többeket ráadásul először ér utol a gyermekáldás, így ők minden bizonnyal duplán izgatottak. Hazai és külföldi kismamákat listáztunk.

A Popsugar összeállításában több mint egy tucat várandós hírességet gyűjtött össze, akik valamikor a közeli vagy távolabbi jövőben fognak szülni, de mind még az idén. Cikkünk 2. oldalán a babát váró magyar hírességet gyűjtöttük össze.

A bájos francia színésznőt, Marion Cotillard-t hiába vádolták meg rossz nyelvek azzal, hogy megcsalta élettársát, Guillaume Canet-t Szövetségesek-beli kollégájával, az épp válófélben lévő Brad Pitt-tel, ő csodálatosan vágott vissza a trolloknak: bejelentette, hogy épp második gyermeküket várják a francia színész-rendezővel.

Natalie Portman a Golden Globe-onForrás: Jonathan Leibson / Getty Images North America / AFP

Szintén második gyermekével viselős Natalie Portman, aki a vasárnap tartott Golden Globe-gálán meg is mutatta pocakját. A sztár hasának méretéből arra következtetünk, hogy Benjamin Millepied koreográfusnak nem kell már sokáig várnia arra, hogy kétszeres apa legyen. Ugyanebben a cipőben jár a Sherlock sztárja, Benedict Cumberbatch is, aki feleségével, Sophie Hunterrel múlt októberben jelentette be a második baba érkezésének hírét.

Katherine Heiglnek már van két örökbefogadott kislánya, a hétéves Naleigh és a négyéves Adalaide – most először azonban a sztár vér szerinti gyermekkel (a hír szerint egy fiúval) is megajándékozza férjét, Josh Kelley countryénekest. A fiúcska állítólag még ebben a hónapban megszületik!

„Amikor elkezdtem forgatni az Odaát című sorozatot, 22 éves voltam, szingli, és nem nagyon törődtem semmivel. Most 12 évvel idősebb vagyok, két gyerekem van, márciusban pedig harmadszor is apa leszek" – nyilatkozta még múlt novemberben Jared Padalecki, Thomas és Austin apukája.

Tori Spelling az ötödik baba előtt is nagyon izgatottForrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Az eddig felsoroltak azonban mind kispályások Tori Spellinghez képest, aki idén már az ötödik gyermekével várandós. Habár őt és férjét meglepte a dolog, nem bánják, hiszen mindig is nagy családot terveztek. Először lesz szülő ezzel szemben Amber Tamblyn, a Két pasi – meg egy kicsi sztárja, továbbá Amanda Seyfried és az Irina Shayk – Bradley Cooper páros. A többi izgatott híresség listáját itt találjuk.

Sok magyar híresség is babát vár, lapozzon a 2. oldalra!