A világ legnagyobb pornóoldala, a Pornhub kiadta éves jelentését, amiből sok érdekes adatra fény derül. Összesen hány gigabájt pornót töltöttek le a felhasználók? Mely országokban nézik a legszívesebben, ahogy mások szexelnek? Mire, kire keresnek rá a legtöbben?

A Pornhub már negyedik éve minden januárban kiadja az előző évi statisztikáit, idén sem volt ez másként. A friss jelentésből kiderül, hogy a netes pornó még mindig iszonyatosan pörög, tavaly összesen mintegy 92 milliárd kisfilmet néztek meg a felhasználók – vagyis a Föld minden egyes lakosára 12,5 pornóvideó jutott 2016-ban. 

Ez nagyjából 3 milliárd gigabájt adatmennyiségnek felel meg, ami a Pornhub számítása szerint 194 millió pendrive-ra férne rá (ezek szerint 16 GB-os eszközökkel számoltak). Ha ezeket egymás mellé raknánk, 11 ezer kilométeren át kanyarognának, vagyis körbeérnék a Holdat. Mutatjuk mindezt egy infografikán is, amelyet az oldal készített: 

Forrás: Pornhub

Az ábráról az is kiderül, hogy az emberiség tavaly összesen 4,6 milliárd órát, vagyis közel 525 ezer évet fordított pornónézésre. 

A kép alján a térképen látszik, hogy az egy főre jutó oldalletöltésekben az Egyesült Államok vezet,  itt minden lakosra 221 letöltés jutott 2016-ban, ahogy a Playboyban írták, ez "a legkanosabb ország". Az izlandiak is sokat töltenek a gép előtt a nagy hidegben, a dobogó harmadik fokára pedig az Egyesült Királyság küzdötte fel magát. Magyarország nincs az első tízben, ami nem is csoda, mert itthon visszaesett ez a filmes iparág. 

Mire kerestek rá a legtöbben? MILF, leszbikus, fekete, szadomazó, japán? Lapozzon a 2. oldalra!