Kiss Ádámnak kábítószer volt a stand-up

Kiss Ádám
Vágólapra másolva!
Kiss Ádám az édesapja halála után menekült a színpadra, erről mesél Lovász László Lakástalkshow-jában a Viasat3-on.
Vágólapra másolva!

Kiss Ádámot annak idején nagyon megrázta édesapja váratlan halála, Lovász Lászlónak arról mesél a Viasat3 Lakástalkshow-jának mai adásában, hogy sokáig nem tért magához az eset után. "Hónapokba telt, mire elengedtem a miért-korszakomat, amikor állandóan azt kérdeztem, miért is történt velünk mindez, és rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább" – mondja.

Végül a humorba, a fellépésekbe menekült, erre így emlékezik: "Arra a fél órára megint egy felszabadult srác lehettem a színpadon, akinek semmi gondja-baja, csak mondja a magáét. Olyan volt, mint a kábítószer."

Egy tragédia után menekült a humorba Forrás: Kiss Ádám / Facebook

A Lakástalkshow másik vendége Kormos Anett lesz, akinek szintén egyfajta menekülés volt a stand-up: "Akkor már négy éve otthon voltam a gyerekeimmel, és nagyon le voltam épülve szellemileg. Eredetileg nem volt arra igényem, hogy kiálljak a színpadra, de annyira ki voltam éhezve bármi másra, hogy elmentem egy tehetségkutatóba" – vallja a kezdetekről.

Amúgy szorongó típus, szerinte ez látszik a színpadon is, "talán azért is, mert nincs annyi előadói eszközöm, mint a férfiaknak" – véli. A többi kiderül a Lakástalkshow-ból, este tíztől a Viasat3-on.